Cubic failliet of niet?

Partyscene Redactie | 20 juni 2002
headlines


Uit de omgeving van de aan de Amsterdamse Jan van Galenstraat gevestigde club Cubic stijgt de steeds penetranter wordende geur van een pas geopende beerput op. Sinds begin deze week lukt het niet meer om in contact te komen met de club. Zowel de eigenaar als de bedrijfsleider zijn niet voor commentaar bereikbaar. Een belronde langs direct betrokkenen schetst het beeld van een uitgaansbedrijf waar mismanagement hand in hand ging met de slechte gewoonte om niet te betalen. Promoters krijgen nog geld, dj’s krijgen nog geld en het personeel krijgt nog geld. En naar het er nu naar uitziet kunnen ze naar dat geld fluiten.
Zowel medewerkers als ex-medewerkers zijn uiterst negatief over de gang van zaken binnen de Cubic. Velen verbaast het dat de club nu pas ten onder zou zijn gegaan. De indruk die ontstaat is die van een door en door verrotte organisatie waar mensen met veel mooie praatjes werden binnengehaald om vervolgens tot de ontdekking te komen dat er weinig van alle beloftes terecht kwam. Als gevolg van de vele rechtszaken wil niemand op persoonlijke titel commentaar geven. Een van de medewerkers weet wel te melden dat aan het eind van de week een briefing is gepland. Hier zal iedereen, als het goed is, op de hoogte worden gesteld van de verdere ontwikkelingen.
Als overnamepartner wordt organisator ID&T genoemd, die in de Nieuwe Revu van deze week aankondigt in 2002 een club in Amsterdam te openen. Bij ID&T was vandaag vanwege de tienjarige viering van de organisatie niemand bereikbaar voor commentaar.
Vast staat dat de Cubic aanstaande zaterdag dicht blijft. De meest getroffen bezoekers zijn die van de avonden van Kremlin, EVE en Club Fusion. Zodra we meer weten over de voortzetting van deze clubavonden zullen we jullie direct op de hoogte brengen.

(toegevoegd:20-06-2002/12:53)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws