Panama voor het goede doel

Partyscene Redactie | 19 juni 2002
headlines



Panama presenteert aanstaande vrijdag een speciale avond voor het goede doel. In samenwerking met Orange Babies zal geld worden ingezameld voor aids baby’s in Zuid Afrika. Meer dan 35 kunstenaars zullen hun werk veilen voor het goede doel. Kunstenaars die hieraan hebben meegewerkt zijn o.a. Henk Schiffmacher, Aldert Mantje, Louise van Teylingen, Jurriaan van Hall, Ernst Voss, mondschilderes Hanneke Boot, Corneille, fotografen José van Riele en Desiree Dolron, visual artists Micha Klein en Daniëlle Kwaaitaal.

Naast veel kunstenaars zijn er ook dj’s aanwezig. Vanaf 01:30 uur zullen in de Party Beach Club DJ’s Eddy de Clercq, Polack & Mzzz Erin Tasmania draaien. Orange Babies is een organisatie die zich al een aantal jaar inzet voor HIV baby’s in Zuid Afrika. Met originele acties wordt geld ingezameld. Vaak wordt daarbij de combinatie met kunst en dans gezocht. Op 19 december van het vorige jaar werd er een soortgelijke avond georganiseerd. Ook toen was het een groot succes.
Vanaf 00:00 uur zal veilingmeester Job Ubbens de kunstwerken aan het publiek presenteren. In december werd er ongeveer €20.000 opgehaald. Ook deze keer hoopt de organisatie op een mooie opbrengst. Naast het geld van veiling gaat ook een deel van de opbrengst van toegangskaarten naar Orange Babies.
Kaarten à € 30 (theater & club)en € 20 (alleen club) zijn verkrijgbaar via de kassa van Panama het AUB en verschillende verkooppunten in Amsterdam: 451°F - Leidsestraat, Le Souk - Wolvenstraat, Bep Café - Nieuwezijds Voorburgwal, Finch - Noordermarkt, Cosmic Cowboys - P.C. Hooftstraat. Speciale VIP-kaarten à € 100 verkrijgbaar via Le Souk en de kassa van Panama.


Meer info op www.orangebabies.com of www.panama.nl

(toegevoegd:19-06-2002/12:45)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws