KREMLIN meets PROMISE - AMSTERDAM meets NEWCASTLE

Partyscene Redactie | 13 juni 2002
headlines


Het feest zal plaatsvinden in Cubic te Amsterdam en belooft een waar spektakel te worden. PROMISE wordt in Engeland gezien als de nieuwe GATECRASHER. De afgelopen twee jaar hebben vrijwel alle grote DJ’s ter wereld, zoals Sasha, Anthony Pappa, Dave Seaman, Nick Warren, Paul van Dyk en Seb Fontaine, in PROMISE gedraaid. Volgens Anthony Pappa is PROMISE zelfs “the closest thing the UK has got to a TWILO”.

Gedurende de avond zal GATECRASHER en PROMISE resident DJ Matt Hardwick in de Main Room draaien. Onlangs heeft Matt Hardwick nog een Essential Mix voor de show van Pete Tong opgenomen, hetgeen hem nog meer aanzien geeft. Matt Hardwick wordt zelfs door Pete Tong getipt als de volgende “superstar DJ”, waarmee hij in de sporen zou treden van DJ’s als Paul Oakenfold, Paul van Dyk en Tiësto.

Naast Matt Hardwick zal een van de meest populaire DJ’s van het moment draaien, namelijk Corvin Dalek. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Corvin een exclusieve WET & HARD set voorbereid voor alle zogenaamde “SEXED UP CLUBBERS”. Corvin draait met grote regelmaat samen met Judge Jules, Mauro Picotto en Timo Maas. Hij staat geregeld te draaien in Turnmills, Slinky, Promise en Passion en daarnaast stond hij begin deze maand op het Homelands festival.

Wereldwijd wordt hij als een van de grootste DJ’s beschouwd en hij zal nu voor eens en altijd zijn stempel op de Nederlandse dance scene drukken. KREMLIN resident DJ Emjay zal samen met Corvin Dalek en Matt Hardwick de Main Room van Cubic flink doen schudden. Naar verwachting komt er een grote vaste kern PROMISE clubbers uit Newcastle naar deze avond - get ready to meet some global clubbers.

De Vinyl Room zal wederom gehost worden door Club EVE en men kan dan ook weer een “stylish night of uplifting housemusic” verwachten. Eric de Man (Club Risk) en Jip Deluxe (Now & Wow) zullen hier hun opwachting maken.

Twee van de meest toonaangevende club avonden in de wereld bundelen hun krachten en de uitkomst daarvan belooft iets groots te zijn.

(toegevoegd:13-06-2002/17:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws