UDC start eigen music department

Partyscene Redactie | 6 december 2002
headlines


'De markt vraagt om onze producten', aldus Eric van der Kwast (ex-Moxmusic). Van der Kwast, voorheen sales manager bij dance distributeur Mox Music, gaat bij UDC Music een gelijke functie vervullen. Over de doelstelling van UDC Music zegt hij :'Primaire focus zijn onze compilaties, die we grotendeels relateren aan onze feesten, daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van een aantal nieuwe concepten binnen en buiten de dance-scene zoals dvd releases en internet-toepassingen'.

Alle activiteiten van licensing tot product, sales en distributie zullen in eigen beheer plaatsvinden. In de nabije toekomst gaat UDC Music zich ook richten op het releasen van vinyl en het begeleiden en pushen van nieuw muzikaal talent. De eerste release verkrijgbaar via UDC 'HQ presents DJ JP', is de opvolger van de succesvolle 'HQ presents Tom Harding', waar er inmiddels 10.000 van zijn verkocht. In augustus komen er twee gemixte Dance Valley compilaties op de markt met veel extra content, meer informatie volgt in de komende weken.

WIE ZICH DEZE WEEK AANMELDT VOOR ONZE NEWSLETTER (KLIK OP DE BUTTON BOVENAAN DEZE PAGINA), MAAKT KANS OP DE NIEUWE CD VAN JP!

(toegevoegd:12-06-2002/10:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws