Nieuwe locatie Mysteryland in Amsterdam

Partyscene Redactie | 6 juni 2002
headlines



De tiende editie van Mysteryland zal plaats vinden in Amsterdam. In een natuurgebied vlakbij Ruigoord zal organisator ID&T op 17 augustus haar tenten opslaan voor een nieuwe uitvoering van Nederlands oudste dancefestival. De locatie is geschikt voor 50.000 bezoekers. Mysteryland heeft nooit een vaste locatie gehad. Tien jaar lang werden verschillende locaties door het hele land gebruikt maar nergens kon een vaste stek worden gevonden. Het begon allemaal in 1993. Op vliegveld Lelystad beleefde Mysteryland haar première. Vorige maand besloot de gemeente Dronten dat zij de locatie bij SixFlags, waar het feest vorig jaar nog werd gehouden, niet geschikt vond voor een grootschalig dance evenement.

Nieuw dit jaar is dat Mysteryland overdag zal plaatsvinden. Tussen 11:00 uur ’s ochtends en 24:00 uur kunnen bezoekers genieten van vrij wel alle soorten dance. Verder wordt er voor het eerst samengewerkt met buitenlandse organisaties als het Engelse Serious en het Duitse Cocoon. De Nederlandse organisaties Speedfreax, Capital en Q-dance zullen ook een tent voor hun rekening nemen. Om binnen te komen zul je €45,- of €60,- moeten betalen.
Een complete line up is nog niet bekend. Deze wordt binnenkort bekend gemaakt. We zullen je daar uiteraard over op de hoogte houden. Overigens is de vergunning voor Mysteryland nog niet rond. Op dit moment ligt hij ter behandeling bij de gemeente Amsterdam.

(06-06-2002/11:01)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws