2StepsAhead blijft iedereen een stap voor

Partyscene Redactie | 6 maart 2002
headlines


Dit 2step / UK garage feest is al enige tijd een begrip in Nederland. Uit hartje Londen zijn de welbekende DJ Jamie “Ruffstuff” Russel en aanstormende talenten DJ Krafty en DJ D’Andre overgekomen om Zaandam eens lekker uit zijn dak te laten gaan. Maar de Nederlandse DJ’s waren ook van de partij. DJ Gomes, een bekende in de Nederlandse 2-step en UK garage scene, DJ Chase en G-Double-E waren er ook om ervoor te zorgen dat het publiek zich weer lekker kon uitleven op de verschillende UK garage en 2-step tunes. Dit alles gebeurde onder de leiding van de hosts van de avond: McCreed en DT. Zij zorgden er mede voor dat het publiek razend enthousiast werd.

De avond begon nogal onwennig. Het was nog rustig en degenen die wel al aanwezig waren stonden in kleine groepjes in een afwachtende houding om zich heen te kijken. Maar naarmate de avond vorderde druppelden er steeds meer mensen binnen en lieten steeds meer mensen zich meeslepen door de opzwepende tonen. Na enen was het feest dan ook helemaal losgebarsten. Iedereen had het naar zijn zin en bewoog zijn lichaam op de verschillende tonen van de ‘underground garage’. Er was bijna niemand meer die stil kon blijven staan. De sfeer was overweldigend, het leek erop dat er niemand aanwezig was die het niet naar zijn zin had. De DJ’s mixten hun platen erg goed en ze draaiden de originele 2-step en UK garage.

Natuurlijk werden er de nodige foto’s gemaakt. Zo kan iedereen achteraf weer nagenieten van dit feestje. De meeste mensen waren er dan ook wel voor in om even te lachen voor de camera. Maar aan al het moois komt een einde, zo ook aan dit geweldige feest afgelopen vrijdag. Tegen half 5 werd het een stuk rustiger en verdwenen de meeste mensen weer richting huis, moe en voldaan van een geweldig feest. Voor iedereen die dit heeft gemist: zorg ervoor dat bij je de volgende editie van 2StepsAhead wel aanwezig bent, want je weet niet wat je hebt gemist!

(toegevoegd:03-06-2002/14:56)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws