DANCENETFM derde jaar in met vernieuwde SITE & SOUND

Partyscene Redactie | 31 mei 2002
headlines



Op de mainpage van Dancenetfm is nu nog meer, en up to date informatie te vinden betreffende de dance muziek en de programma's van Dancenetfm.

Je kunt nu je favoriete partypicture mailen en de leukste inzending krijgt daarvoor een prijs. Verder is er nu een DANCENETFMSHOP, waarbij cd's, vinyl, video’s etc. via dancenetfm te koop zijn. Binnenkort wordt het vinyl gedeelte hiervan zeer sterk uitgebreid! Ook is er een PICTURE ZONE, met vele door ons genomen foto's van diverse feesten. Je kan nu ook terecht op onze COOL LINKS ZONE, die sterk is uitgebreid en overzichtelijk is gerubriceerd. de DANCENETFM deejays kunnen nu vanuit all over the world hun eigen info aanpassen in de DEEJAYS ZONE, zodat je tijdig op de hoogte bent van hun persoonlijke info en platen tips. Er zijn nu ook een aantal MOBILE TOYS voor je telefoon.

Het radio station heeft ook een facelift gekregen:
Binnen de horizontale programmering zijn er een aantal aanpassingen gedaan, zodat de stijl van de DJ beter aansluit bij het tijdstip van zijn/ haar programma. Zo zijn er nu ook de vaste Club avonden met registraties van o.a. de Lexion, de Danssalon, , Mellow Moods en Dino's. Door de tijd heen zullen er diverse SPECIALS volgen, zoals bijvoorbeeld; Hardcore, Classics en Most Wanted. Tevens is er in eigen huis voor het station ook weer een geheel nieuw jingle pakket ontwikkeld. Nu DANCENETFM zich duidelijk heeft geprofileerd als HET internet dance radiostation, staan vele vermaarde dj’s ondanks hun vaak drukke agenda te dringen voor een guest optreden. Hou DANCENETFM in de gaten.

(toegevoegd:31-05-2002/10:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws