Deetron en Tom Baker landen dit weekend op ON in Off Corso

Partyscene Redactie | 29 mei 2002
headlines


De internationale top kijken dan ook altijd verheugd uit naar een optreden in de oude bioscoop in het centrum van Rotterdam, Dit weekend is het de beurt aan Deetron aka Sam Geizer.

Gevoed door mensen als Kevin Saunderson, Juan Atkins en de vroegere hip house van Todd Terry, begon Deetron met zijn deejay activiteiten rond 1992 en werd al snel resident van de befaamde club Trax in Zurich waar hij wekelijks draaide met grootheden als Jeff Mills, Robert Hood, Luke Slater en Surgeon. Al snel viel op dat de jonge Deetron vele kwaliteiten in zich had en zich week na week bewees met strakke drie deck set’s spelend met de variaties van house tot techno, afgewisseld met de broodnodige Detroit klassiekers.

Eind 1997 kwam Deetron in aanraking met de labelbaas van Phont music en produceerde zijn eerste release als Soul mate waarna hij samen met dj Shufflemaster in Tokyo de “Double exposure vol. 1” ep produceerde. Rond 2000 kwamen de labels als In-tec aankloppen en stonden zijn tracks op compilaties als Darren Emmerson’s Urugay en Carl Cox mix cd “live at crowbar”

Anno 2002 kunnen we niet meer om de naam Deetron heen en heeft hij bewezen naast een uitmuntende deejay ook een zeer getalenteerde producer te zijn met remixen voor onder meer samuel Session, Damon Wild, K-alexy Shelby, Orlando Voorn en vele anderen.
Onlangs verscheen zijn Mix album bij het befaamde Music Man en heeft hij getekend voor een reeks producties. Tevens tekende Deetron als resident voor de Fuse in Brussel en draait hij over de hele wereld, en dus ook op ON. Verwacht een strakke mix van mooie Techno en Detroit house. Naast deetron staat de Engelse deejay Tom Baker een graag gezien gast op ON vanwege zijn strakke deejay set’s die altijd balanceren op het randje van tech-house en pure techno.

Om het avondje compleet te maken zal deze avond gehost worden door Sound Architecture main man Joachim die zich al meerdere malen bewees als een waardige resident, en waar we nog zeker veel van kunnen verwachten de komende maanden. Visueel zal de main hall ondersteund worden door het tweetal Reach.De lounge word dit keer verzorgd door Kiss resident Rokstar Dim Browski en Looca uit Belgie.

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur en kosten 12 euro.

Silly Symphonies and Sound Architecture are ON @ Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam.

(toegevoegd:29-05-2002/16:53)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws