3e Syntech (Beach Edition)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 8 juni 2002 organiseert Groove Connectors, de derde editie van SYNTECH. Deze beach edition zal wederom plaatsvinden op dezelfde locatie als de twee voorgaande edities, beachclub Mas Fina (voorheen Club Corona). In vergelijking tot vorig jaar zullen er 3 area’s zijn met 3 verschillende stijlen housemuziek. Dit zijn respectievelijk TECHNO, Groovy (Tech)house en Pleasure club. De avond zal beginnen vanaf 22.00 uur Area one: Min (Pure) De techno area zal gehost worden door Syntech-resident, DJ Jerome uit Amsterdam. Daarin wordt hij geassisteerd door niemand minder dan G-Force (Genetic Recordings) en Trish (Fuse, Brussel) uit Belgi. Daarnaast zal Leids talent Bunos in de techno-zaal openen.
G-Force staat voor harder dan hard. Hij is dan ook een waardige afsluiter voor deze avond. Trish is voor diegenen die wel eens een uitstapje maken naar de Fuse in Belgi geen onbekende. Zij zal deze keer naar Nederland komen om haar draaikunsten te vertonen. DJ Jerome is de laatste tijd steeds meer te bewonderen op techno-feesten door heel Nederland en daarbuiten. Awakenings, MAW, alle grote techno organisaties hebben deze man al meerdere malen geboekt vanwege zijn altijd vernieuwend sets. Area two: Mid (Groove) In de Groovy (tech)house area zal Nederlands top-talent uit Rotterdam de avond afsluiten: Benny Rodrigues. De winnaar van de Gouden kabouter award voor Rookie of the year, en resident van Now & Wow en Caf d’Anvers heeft vorig jaar ook al gedraaid op SYNTECH en deze jonge talentvolle jonge man heeft zich afgelopen jaar ontwikkeld tot n van d interessante DJ’s van de Nederlandse house scne. Voor Rodrigues zullen DJ Jefferson bekend van Silly Symphonies, K-Beat, en Tim J draaien. Tim J, bekend van het label Smoke waar hij menig producties op zijn naam heeft staan, zal op deze avond zijn opwachting maken met het nieuwe talent van BPM records DJ Larry.

DJ Larry wordt volgens DIF een hele grote dit jaar. Na het uitbrengen van z'n 2e plaat onder het BPM label weten we zeker dat hij zal slagen in zijn missie. Na twee keer het Groovy Cruise concept met hem te hebben uitgevoerd hopen we dat andere mensen nu ook inzien dat dit groovy talent hoge ogen gaat gooien op de feesten van dit jaar! Area three: MAX (Pleasure Club)
De derde area word gehost door http://www.only-djs.com d online record store en tevens verbonden aan BPM Dance te zoetermeer. DJ’s Jos, Katana, Mac Zimms en The Freak zullen met hun Groovy Clubmuziek het publiek verwennen. DJ Jos heeft geen introductie nodig. Deze Lexion-resident is allom geliefd bij zijn aanhang. Mac Zimms is misschien onbekend als DJ, toch hebben de meeste DJ’s aardig wat producties van hem in hun platenbak zitten. Katana heeft vorig jaar nog een hit gescoord met de hit ‘Fancy Fair’. Dit talent zal de komende tijd vaker te horen zijn in de clubscene. The Freak is bekend van de Fusion clubavonden in Cubic te Amsterdam. Organisatie Groove Connectors is een organisatie die bestaat uit mensen die alle werken uit liefde voor house-muziek en ons doel is dan ook om kwalitatief goede feesten neer te zetten met een wat diversere line-up dan een gemiddeld housefeest. Daarom heeft zij ook sinds dit jaar besloten om veel meer als voorheen opkomende talenten een kans te geven zich zelf aan het grote publiek te bewijzen dit kunnen zowel dj’s, als live acts, als wel andere artiesten zijn, die een duwtje kunnen gebruiken. Tevens zal SYNTECH een impuls zijn voor de stad Den Haag waar de afgelopen tijd zo weinig te doen is geweest.



Meer weten? surf dan naar http://www.grooveconnectors.com  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws