Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 18 mei 2002
headlines




Zoals jullie weten hebben de heren van Basement Jaxx liever niet dat Engelse voetbalsupporters op hun muziek strijdliederen scanderen. The Jaxx bieden echter hun fans wél de mogelijkheid om de remixes van hun nieuwe singel on-line te beluisteren.

“Get Me Off” is de titel van de track en zal 17 juni uitgebracht worden. De remixes zijn o.a. geproduceerd door Peaches en Superchumbo.

Op 13 juli zal het tweede Brighton Beach Event plaatsvinden. Onder de noemer "Big Beach Boutique 2" krijgt de man van het evenement, Fatboy Slim versterking van niemand minder dan John Digweed en Midfield General. Norman Cook kijkt erg uit naar het festival. Volgens hem wordt dit een groot spektakel. Tot op het strand!

Zes maanden lang heeft de Ministry of Sound het zonder de Defected Recordings Night moeten doen. Vanaf zaterdag 1 juni zal het Engelse label terugkeren met een maandelijkse recidency, onder meer met dj-sets van Sandy Rivera, Liquid Peaople en Kidstuff. Andere Defected dj´s zoals Sebastian Leger en Smokin´Jo zullen op vrijdag 31 mei verschijnen op het Gatecrasher Event in Heaven te Londen.

Sonjia Ashby is de gelukkige dame die op zaterdag 21 september in het Huwelijksbootje treedt met de ambitieuze Jungelist en East Enders soapster Goldie. Goldie, reeds vader van vier kinderen en ex-vriendje van Bjork en supermodel Naomi Campbell gooit voor dit huwelijk alle remmen los. Naast een astronomisch bedrag neer te tellen voor dit formele echtverbintenis, zou hij met een groot glossy magazine in zee zijn gegaan om zijn huwelijksdag volledig te coveren. Momenteel is Goldie druk aan het acteren, of de man ook nog met nieuw muziekmateriaal komt is nog onduidelijk.

The Prodigy heeft het weer voor elkaar. “Baby´s Got Temper”, de nieuwe singele van de formatie is nog niet eens uitgebracht en zorgt in de Verenigde Staten nu al voor opschudding. De single is in Amerika verboden omdat de tekst naar het medicijn rohypnol verwijst. Dit goedje verslapt de spieren en kan geheugenverlies veroorzaken.

In een interview meldde Keith Flint openlijk het middel te hebben gebruikt.”Het nummer gaat over uitgaan en het consumeren van verschillende soorten drugs, rohypnol is er één van”. Aldus Keith.


(toegevoegd:18-05-2002/19:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws