Remy en Lemon8 in The Q

Partyscene Redactie | 15 mei 2002
headlines



Met vaste clubavonden en dikwijls een goede line-up, een stijlvol modern interieur, heeft The Q alles in zich om uit te groeien tot een grote club. Alleen nog wat meer publiek…want waar iedereen vrijdagnacht? Nog niet de helft van de Zwolse club was gevuld. Had het soms iets te maken met de begrafenis van Pim in Driehuis die dag? Of was er niet genoeg geflyerd voor de techno avond??

Onbegrijpelijk.. Remy was er in ieder geval wel en wist het groepje mensen op de dansvloer twee uur lang ook op die plek te houden. Break beats, tribal, zware techno beats klonken uit de speakers. In het begin was het publiek een beetje afwachtend maar met wat aanpassingen kreeg Remy het publiek toch moeiteloos los. Voor Harry Lemon, alias Lemon8, zag de avond er beter uit. De club was gevuld met het dubbele aantal mensen en de sfeer zat er meteen goed in. Het is niets voor niets dat deze man van eigen bodem ook wel de koning van de progressive sound wordt genoemd.

De website Ministry of Sound kent zijn draaikunsten. Hij stond daar maar liefst meer dan een maand lang nummer één met een exclusieve mix. Ook in Zwolle lusten ze wel pap van zijn sound. Meer dan twee uur bewoog het publiek zich joelend voort op de tribal geluiden en stevige techno beats. Lemon8 vermaakte zich ook prima. Dansend achter de draaitafels mixte hij af en toen een plaat met heerlijke vocals over deze sound heen. Twee erg goede avonden in Zwolle dus afgelopen weekend. Ik zou zeggen: hou de agenda in de gaten want heel binnenkort staat hier ook Dimitri!

(toegevoegd:15-05-2002/12:04)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws