Deze week komt DJ Fanclub. zomaar met wat gelul in de ruimte!

Partyscene Redactie | 14 mei 2002
headlines
Allereerst dat “DJ Fanclub-STEM-ADVIES”: “Ga stemmen!”
Ziezo, dat hebben we ook weer gehad.
Nu we toch, zo diep in de politiek zijn gedoken, wil ik nog ff aandacht voor het volgende: Omdat ik een Paradiso doorlopend entreebewijs heb, wordt ik van van alles en nog wat op de hoogte gehouden, wat de programmering van Paradiso e.d. betreft. Zo viel er zojuist een brief van Paradiso op de mat. Daarin stond dat de Partij van de Arbeid a.s. woensdag een “Uitslagavond Verkiezingen” heeft in de poptempel. Hierdoor worden er speciale veiligheidsvoorzieningen van kracht en de toegang voor de houders van het doorlopend entreebewijs aangepast. Oftewel, ik moet me nu van te voren melden bij Paradiso als ik wil komen en ook is er een legitimatie op de avond zelf verplicht!
Nou, ik kan niet wachten! Gezellig! Dat wordt weer een dolle boel, daar in Paradiso...

Wat ook erg gezellig was en waar verder zonder enige legitimatie illegaal evenementenbier werd verkocht was de DJ Fanclub Garage-Sale. Zelfs de DJ’s werden niet op echtheid gecontroleerd.
Zo was het heel goed mogelijk de kluit te belazeren.
Via kranten en posters en flyers en SPAM op message-boards en forums, maar ook doormiddel van ongewenste E-mails werd deze Garage-Sale aangekondigd. Met een zeer indrukwekkende DJ-line-up...: “DJ Jack Undercover”, “EigenThijs”, “Dave Dinges Da Costa”, “Wannebe A Star & Miss B-Have”, “Paul (Discotwin) Eveready”, “DJ Per” en.....
“Joost van bellen?”

Niet alleen de indrukwekkende DJ-line-up, maar ook het “Regea-Sound-System” kon op grote belangstelling rekenen!

Ook Johny Jordaan (Waarvan velen onterecht denken dat hij dood is) gaf acte de présence! Het overbekende nummer “Bij ons in de Jordaan” ging er weer in als koek. Al met al wederom een geslaagde koninginnedag. En zonder legitimatie!

Wij van DJ Fanclub bepleiten, dat feestgangers, maar vooral DJ’s zonder legitimatieplicht feesten moeten kunnen opluisteren, zodat we voor een habbekrats een vette DJ-line-up kunnen neerzetten, zonder dat we door de mand vallen.
Shit!
Toch wel erg politiek allemaal, nu ik dit zo over lees...
Enfin, ga nu maar gewoon stemmen!
Ik stem op DJ Per!

Undercover

16-05-2002
"The morning after":
Toen ik eergister opriep om te gaan stemmen
(Het DJ Fanclub-stemadvies: "Ga stemmen")
bedoelde ik dus niet: Ga massaal op het
CDA stemmen... He, he...
Ja, nou hebben jullie spijt!
Te laat!
Helaas pindakaas...
Over 4 jaar nog maar eens proberen.
Undercover

(toegevoegd:14-05-2002/15:06)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws