Jamie Anderson op Welcome to the Future

Partyscene Redactie | 13 mei 2002
headlines


Amsterdam’s langst bestaande party organisatie richt zich ditmaal meer nog dan in de voorgaande edities op de toekomst, in de persoon van de jonge, snel opkomende Engelse dj-producer JAMIE ANDERSON.
De uit Bristol afkomstige Anderson is in ons land zo langzamerhand geen onbekende meer. Zo draaide hij het afgelopen jaar al in de Welcome to the future-tent op DANCE VALLEY, en sloot hij recent het Amsterdamse Q-events Koninginnedag-feest af op het Amstelveld.
Anderson’s funky tech house komt niet alleen goed uit de verf in zijn dj-sets. Want ook is de vriendelijke, goedlachse Engelsman een begenadigd producer, zoals hij bewijst op zijn eind vorig jaar verschenen, uitmuntende debuutalbum (NRK), waarvan de single een grote clubhit werd.

Anderson is een van de grote troeven van het uit Bristol afkomstige NRK, maar daarnaast runt hij ook zijn eigen platenlabel ARTFORM, waarvan de nieuwste release van MAN MADE MUZIK, een project is van Amsterdams hotste dj van dit moment: ERIC DE MAN.
Anderson, die zelf een spetterende remix afleverde voor deze 12 inch, prees zijn Amsterdamse collega recent als een dj van internationale klasse. Op Welcome to the future zullen Anderson en de Man, wiens dodelijk sterke set op de laatste Future ons nog vers in het geheugen ligt, voor het eerst naast elkaar op het podium staan.

In de bovenzaal van Paradiso presenteert Welcome to the future opnieuw een house-alternatief voor de stevige grooves van de grote zaal, met dj’s Bart Thimbles, Roog en Timst’r. In de chill-out draait het dj-collectief Basz & friends.

presale: postkantoren, ticketservice, en de bekende voorverkoopadressen.
fee: euro 16 ex membership + presale fee

Welcome to the Future
zaterdag 29 juni 2002
Paradiso, Amsterdam

main: JAMIE ANDERSON (NRK, Artform, UK)
ERIC DE MAN (Man made muzik, Amsterdam)

upstairs: Roog, Bart Thimbles, Timst’r

(toegevoegd:13-05-2002/10:45)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws