Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 5 november 2002
headlines


Eminem haat Moby. Reden waarom? Em houdt niet van techno.
In Slim Shady´s nieuwe single "Without Me" heeft hij geen enkel goed woord over de 36 jarige Moby. Volgens Em is Moby te oud om met zijn muziek muziekfans aan te trekken, omdat niemand meer naar techno luistert. Eminem is boos, het maakt hem niet uit hoe goed Moby en het nieuw te verschijnen album (dat op 13 mei wordt uitgebracht) van hem is, hij blijft bij zijn standpunt. Die Eminem toch....

"We Are Engeland" is een clubje schrijvers van Engelse voetballiederen. Met het WK-voetbal op komst willen zij hun land vertegenwoordigen met luide meezingers en een heus WK-volkslied. De muziek hadden de schrijvers al voor ogen. "Where´s Your Head At" van Basement Jaxx zou als melodie fungeren. Volgens de schrijversclub heeft deze track de juiste energie voor een luide en trotse tekst. De heren van Basement Jaxx willen niks van dit idee weten en gaan er niet mee akkoord. Ze willen niet geassocieerd worden met het (Engelse) voetbalpubliek. Er heerst een grote teleurstelling bij de schrijvers want zij hadden gehoopt dat "The Jaxx" toestemming zou geven voor een nieuw Engels footballanthem. De schrijvers hadden dit nooit verwacht en zullen op een andere manier aan de licentie voor het nummer proberen te komen want de kick-off van het WK nadert.
We geven je alvast een voorproefje van de tekst die werkelijk op "Where´s Your Head At" meegeschreeuwt kan worden.

We are the famous England crew, With Eriksson and his 22, David Beckham makes the walls cave in, When we got Owen we can’t help but win; Don’t let the world cave in on you, Cos we’ve got Gerrard and Scholesy too, We’re here to lift the world cup from you, We’re here to take the world cup from you; (refrein) We are England, Where’s your head at? Come on England

Techno producer Laurent Garnier brengt een live DVD uit. Het multifunctionele schijfje bevat materiaal van zijn “Unreasonable Behaviour Tour”, opgenomen in de Elysee Montmarte in Frankrijk. Lange versies van videoclips zoals: “The Sound Of The Big Babou”, The Man With The Red Face” en “Greed” staan ook op de DVD.

De DVD zal ook in een gelimiteerde uitgave verkrijgbaar zijn evenals een exclusieve 12 inch single waarop drie tracks te vinden zijn die live op het concert zijn opgenomen. Ureasonable Live duurt al met al tweeënvijftig minuten zal vanaf 3 juni verkrijgbaar zijn.

(toegevoegd:11-05-2002/20:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws