Tijd voor LexionBIGtime

Partyscene Redactie | 5 september 2002
headlines


Onder het motto: "Keep the vibe alive!" hebben er de afgelopen maanden verschillende Lexion evenementen plaatsgevonden, o.a. in de Hemkade, de Waakzaamheid, de MatriXX en de Escape. De Lexionsound, sfeer en natuurlijk de Lexgangers zorgden keer op keer weer dat elk feest op zich een groot succes was.
www.lexionBIGtime.nl
De vraag naar kaarten was steeds groter dan wij konden aanbieden, waardoor we veel Lexgangers teleur moesten stellen. Als organisatie ga je dan uiteraard zoeken naar een locatie die groter is qua capaciteit. Om dit ook uit te stralen is er gekozen voor de naam BIGtime. Niet minder belangrijk is natuurlijk de locatie, voor BIGtime hebben we dan ook gezocht naar een locatie, die de mogelijkheid bied voor een grotere capaciteit dan 3.500 bezoekers, en tevens qua uitstraling ook bij de Lexion past. De locatie hebben we inmiddels gevonden in Nieuwegein (naast Utrecht).

LOCATIE: BLOKHOEVE 1 // NIEUWEGEIN //

De locatie bied meer dan 5.000 m2 dansoppervlakte en is opgesplitst in 2 hallen. Nieuwegein (naast Utrecht) ligt centraal en is vanuit het hele land goed te bereiken. Parkeren is gratis, bewaking is aanwezig op dit zeer ruime parkeerterrein gelegen direct naast de locatie. De locatie heeft een zeer stijlvolle uitstraling en past daardoor perfect bij een Lexion evenement.

BIGtime ZAL PLAATSVINDEN OP 1 JUNI 2002

Herbouw van de club Lexion

Geruchten genoeg, maar de bouw van de Lexion is inmiddels in volle gang. Het gedeelte wat na de brand nog overeind is blijven staan zal naar verwachting in augustus af zijn. De Lexion zal het eerste weekend van december weer open gaan, uiteraard zal dit ook op een uitbundige manier aangekondigd en gevierd worden.

Het heeft aardig lang geduurd maar eindelijk is het dan toch bijna zover, de heropening is in zicht. Na (te) lang wachten kan iedereen dan ook gewoon weer wekelijks terecht op onze basis in Westzaan. De evenementen op locatie zullen wij ook dan blijven voortzetten. Dus nog even geduld hebben tot december, en in de tussentijd hopen we natuurlijk iedereen te verwelkomen op 1 juni in Nieuwegein. In ieder geval kunnen we iedereen beloven dat we jullie een zeer spectaculair evenement zullen presenteren. Alles over BIGtime kun je uiteraard terugvinden op www.lexionBIGtime.nl.

(toegevoegd:08-05-2002/15:24)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws