Reactor ontvangt Tresor in The Powerzone

Partyscene Redactie | 5 juni 2002
headlines

Omdat Reactor door wil gaan met het geven van dezelfde kwaliteit en warmte die ze tijdens de eerdere edities naar voren hebben gebracht, is er voor de volgende (speciale) editie extra veel aandacht geschonken aan de programmering.

Op 10 mei, de derde editie van Reactor, zal niemand minder dan het beroemde Duitse Technolabel Tresor de avond komen hosten en hun nieuwe cd “Tresor,True Spirit vol.10” presenteren. De line up van deze special edition zal bestaan uit Kcee (Shockers), James Ruskin(UK), DJ Shufflemaster (Japan) en Joachim (Sound Architecture).

Tevens zal op 10 mei a.s. Rub.ber Bookings wederom de Rub.ber Room hosten in de Powerzone. Talenten die deze keer hun opwachting zullen maken zijn Korè en Vin-iLL. Deze avond is de debuutavond voor Korè. De 21-jarige Vin-iLL begon zijn carrière ca. twee jaar geleden. Vin-iLL is eerder te horen geweest in onder meer de Mazzo (NL), Nightlife (NL), Burgerweeshuis (Deventer) en op Malta.

Wil jij als genodigde aanwezig zijn op de derde editie van Reactor op 10 mei a.s. dan komt hier je kans! Surf naar www.reactor-events.com en geef antwoord op de vraag

“Noem 5 DJ’s/ live-acts van de Tresor true spirit tour”.

(tip:informatie is te vinden via het Reactorlogo dat als navigator functioneert!)

(toegevoegd:06-05-2002/14:56)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws