Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 5 april 2002
headlines


Carl Cox en John Digweed zullen Moby bijstaan tijdens zijn tour door Amerika deze zomer. Onze eigen Koning Tiesto zal ook deelnemen aan deze coöperatie. Vorig jaar deden Paul Oakenfold, Timo Maas en Derrick May mee aan de tour. Meer informatie kun je vinden op www.moby-online.com.

Meer Mobynieuws. De producer opent volgende week een theehuis in New York, zijn woonplaats. In Moby´s theehuisje zullen tachtig verschillende soorten thee geserveerd worden. Het drinken van thee is momenteel razend populair onder New Yorkers. Naast thee worden er ook allerlei theebenodigdheden verkocht.

Orbital brengt binnenkort een compilatie CD uit. De collectie zal de naam “Work 1989 – 2002” dragen. Op 27 mei ligt de CD in de winkels.

Positiva is het label waarop de nieuwe single van Ferry Corsten zal verschijnen. Ferry´s producties brengt hij meestal uit onder de naam System F. maar “Punk” is de eerste single die hij uitbrengt onder zijn eigen naam. Remixes van “Punk” zijn van Kid Vicious, Cosmic Gate en Duplex.

Nog meer releases. Het nieuwe album van Jeff Mills zal op 3 juni het daglicht zien. De CD zal nieuw en unreleased materiaal bevatten.

Oude televisieseries worden in een nieuw jasje gestoken en als film uitgebracht. Zo staat ons een Scooby Doo, De Incredible Hulk en een Spiderman film te wachten. De trailers van de Hulk zijn al op internet te bezichtigen op de officiële site www.thehulk.com. Deze week is in de Verenigde Staten Spiderman in première gegaan Volgens de filmcritici wordt het dé hitfilm van dit jaar.


De Nederlandse site voor muziekuitwisselingsdiensten KaZaA is samen met vijf andere sites genomineerd voor een Webby Award in de categorie breedband. Er worden in drieëndertig categorieën Webby Awards uitgereikt. Partyscene.nl is helaas niet genomineerd, wie weet volgend jaar. Op 18 mei vindt de prijsuitreiking plaats in San Francisco.

(toegevoegd:04-05-2002/20:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws