‘Groovemaster’Johnson’s Bubble Club ‘Xxtra’

Partyscene Redactie | 5 maart 2002
headlines

Dagen van te voren waren de kaarten al uitverkocht. Vanuit de organisatie werd er zelfs gewaarschuwd voor in omloop zijnde valse tickets. Maar voor degene die op tijd een kaartje konden bemachtigen was het een topavond.

In tegenstelling tot de afgelopen Bubble Club was de entree dit keer goed verzorgt. Er waren ditmaal geen bezoekers van een voorafgaand concert die zich tussen de naar binnengaande Bubble Club bezoekers een weg naar buiten probeerde te banen. Natuurlijk stonden er een aantal gasten voor de deur die op het laatste moment toch nog een kaartje probeerde te bemachtigen of aan de man/vrouw te brengen. Afgezien van deze handelslieden kon je makkelijk doorlopen en werd je vriendelijk begroet door de portiers.

Tegen een uur of half één begon het lekker vol te lopen. Beneden in de Grote Zaal kon je je heerlijk uitleven op de tunes en lyrics van Groovemaster Johnson en MC Spyder. Te gast was het dames duo 2nd Nature uit the UK; DJ Jolie en MC Lady Angel a.k.a. Shelley. Twee jonge dames met een veelomvattende ervaring in the UK Underground scene en in verschillende landen over de hele wereld.

Afgewisseld met ‘Groovemaster’ Johnson en MC Spyder, zorgden de dames voor goed op elkaar afgestemde dj-sets en dazzeling lyrics. Attitude zonder attitude, sexy, soulful en sassy zijn woorden waarmee dit dames duo het best te omschrijven is. They rocked the place for real!!! Als DJ Jolie er weer een nieuwe tune in mixte zag je het publiek er helemaal in op gaan. Het mooie was dat je de dames echt zag genieten van de crowd die op hun buurt weer genoot van de goed geselecteerde tunes en originele lyrics.

Op de dansvloer moest je echter tijdens je eigen moeilijke moves af en toe even stil staan om de nog moeilijkere moves van de The Amazing Bubble Club Dancers te aanschouwen. In groepjes van drie gingen zij aan weerszijden van de DJ-booth een contest met elkaar aan; de dames tegen de heren wel te verstaan. Op de tunes van DJ Jolie gaven zij weer een te gekke show weg.

Op een gegeven moment werden er twee party animals uit het publiek gehaald om op het podium hun kunsten te vertonen, onder begeleiding van de professionals. Aan de rechterzijde van het podium begeleidde de dames een heer en aan de linkerzijde ging het er andersom aan toe. Totdat de dame in kwestie even liet zien van wat voor hout zij gesneden was. Het enige wat de heren Bubble Club dancers konden doen was met open mond toekijken hoe Madelon een echte dance act weggaf. Daarbij moet wel worden vermeld dat ook zij een leerling is van Jake’s Dance Factory, maar props, hoor; Madelon was echt te gek!!!

De afgevaardigden van The Supreme Team waren dit maal de verbazingwekkend getalenteerde en geroemde DJ’s Sake en Cosmic. Zij zette boven in de Kleine Zaal op z’n kop met hun voortreffelijke hiphop, r’n’b & classics mixen.

Om het geheel een Queensday tintje te geven werd het publiek in de grote zaal halverwege de avond bedolven onder oranje ballonen. Afgezien van de ongelofelijke hitte was het weer een onvergetelijke editie van de ‘Groovemaster’Johnson’s Bubble Club.

(toegevoegd:03-05-2002/15:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws