Q-techno: Dj REMY in THE Q

Partyscene Redactie | 5 maart 2002
headlines


Op vrijdag 10 mei nodigt resident dj Treble weer 2 toppers uit op het gebied van Techno. Deze keer staan naast hem, dj Remy en Alex O’Rion.

Alex Oríon is al meerdere malen in the Q geweest en heeft toen een progressive set neergezet. Nu gaat de talentvolle Alex een Techno set weggeven. Dat daar zijn roots liggen zal hij laten blijken vrijdag 10 Mei. Na hem is het de beurt aan DJ Remy, een van Nederlands meest toonaangevende techno Dj's. Remy heeft wereldwijd op de meest beste exclusieve feesten gedraaid en is tevens ook een succesvol producer.

Zo heeft hij zijn eigen label "TASTE" en is hij een van de grondleggers van het boekings bureau "FIRM BOOKINGS". DJ Remy, een begrip in de dansscène waar the Q trots op is om hem te mogen ontvangen. Als afsluiter op de avond draait Dj Treble zelf. Techno is de stijl waar ook DJ Treble zich het meest in thuis voelt. DJ Treble zal dan ook de avond waardig afsluiten met de beste Techno die voorhanden is. Als oprichter van " DANCE LIFE RECORDS " is zijn collectie enorm en kan je er van uit gaan dat hij weer het beste en nieuwste vinyl in zijn tas heeft. Een line up met 3 DJ's die garant staat voor een vette opzwepende techno sound.

Q-Techno zal tevens van 22:00 tot 04:00 live te beluisteren zijn op Q-Radio op www.q-radio.com/

The Q, Blijmarkt 15 Zwolle.
Vrijdag 10-05-02
Aanvang 22.00 uur.
Prijs 8 Euro

(toegevoegd:03-05-2002/12:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws