Report: Stroboscopic in de Paradiso

Partyscene Redactie | 5 januari 2002
headlines



De avond beloofde een lekkere, losse en funky avond te worden, waarbij je mee genomen zou worden op een reis door de historie van de dansmuziek en de beste dansvloervullers aller tijden voorbij zouden komen. In de tropisch ingerichte grote zaal, die al vroeg helemaal vol (en tropisch warm) was, begonnen Costas & Kostas met het afgaan van het lijstje oude funk en discohits, die ze afwisselden met wat house-classics.

Al vanaf het begin van de avond zat de stemming er goed in bij het publiek. Ondertussen was Jack Undercover, in het kader van de DJ Fanclub 80’s party, op het balkon begonnen met het draaien van zeldzame 80’s plaatjes voor de liefhebber.

Boven in de kleine zaal werd er behoorlijk stevige, maar groovy techno gedraaid door Eve van de Round Table Dj’s die later opgevolgd zou worden door een zeer strak mixende Floornoiz en als laatste door Sir Jamez. Het publiek was redelijk doorsnee deze avond, maar in elke zaal toch lekker in een feeststemming. Vooral als er in de grote zaal een echt bekende hit voorbij kwam, werd deze onder luid gejuich ontvangen. Helaas toch wat weinig house classics gehoord vanavond, maar goed, een paar lekkere disco en funkhits zijn ook nooit weg.

Tekst en foto's: Arjen de Bruijn

(toegevoegd:01-05-2002/13:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws