Risk @ More een beproefd recept

Partyscene Redactie | 24 april 2002
headlines


Het begint inmiddels een beproefd recept te worden. De derde zaterdag van de maand is voor DJ Erick-E en Roog in de Amsterdamse More. De twee blijken een prima combinatie, want de avond is vanaf haar begin een direct succes. Afgelopen zaterdag draaiden de heren dus voor de zoveelste keer met elkaar. DJ Roog begon, en deed dit op vertrouwde wijze. Het leuke aan Roog is dat hij zichtbaar plezier in zijn werk heeft. Altijd pompende bassen, en altijd een groove waar je u tegen zegt. Dit in combinatie met het altijd uitzinnige Risk publiek geeft een sfeer die je op zaterdag niet snel ergens anders zal zien. Lekker druk (maar niet te druk) en erg gezellig zijn dan ook de sleutelwoorden voor deze avond. Roog werd tijdens zijn set overigens bijgestaan door een aantal mc’s. De ene wat succesvoller dan de andere. Beide namen zijn deze partyreporter helaas ontglipt.

Boven de More is restaurant Nomads gesitueerd. Een prachtig in Arabische stijl ontworpen droomwereld waar de bezoeker vooral kan ‘chillen’. Maak je toch vooral niet druk, lijkt daar dan ook het credo. DJ boven was ondermeer risk-organisator Mike. Hij bewees twee dingen. De man heeft een grote voorliefde voor Michael Jackson maar vooral werd maar weer eens bewezen dat organisatoren prima kunnen draaien. (zagen wij in een ver verleden Chemistry organisator Eelko Anceaux ook al uitblinken) Het is trouwens prima ‘chillen’, want Nomads bestaat vooral uit veel banken. Prima plek om eens een goed gesprek te houden of stiekem een dansje te wagen. En dat deden we dan ook.

Terwijl we een aantal niet al te goedkope vodka’s verder waren kwamen we tot de volgende conclusie. Prima chillen, maar het werd tijd om weer eens beneden te gaan kijken, waar Erick-E inmiddels bezig was met zijn typische platenkeuze. Eerlijk is eerlijk, ook club held Erick deed het prima bij het publiek dat wel niet naar huis leek te willen gaan. Het was inmiddels half vier, en nog altijd was het volle bak. Tsja, en dat is knap. De derde Risk @ More zaterdag van de maand is dan ook een beproefd recept. Ga je erheen, dan heb je een succesvolle avond. En dat is wel zo prettig.

Tekst: Gijs van der Togt

(toegevoegd:24-04-2002/10:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws