De PartyScene en DJ Fanclub TV-tip van de week

Partyscene Redactie | 17 april 2002
headlines




Om deze vraag op een leuke manier te verpakken werd er een feestje georganiseerd in de NPS-studio. Twee busladingen gasten uit Rotterdam en Amsterdam werden aangevoerd als “klap- en dans-vee” en ook werden de burgemeesters van die beide steden uitgenodigd om nou eens uit te leggen, wat zij er van dachten: “Is uitgaan cultuur?”.
Deze burgemeesters hebben helaas afgezegd! De ene omdat hij stomweg écht geen tijd had (Burgemeester Opstelten: “Volgende week, heel graag!”) en de ander omdat het geen “prioriteit” heeft (Cohen... “Dus volgende week ook geen prioriteit...?”).

Dat die laatste teveel bezig is met z’n ME-troepen het Leidse- en Rembrand-Plein schoon te houden in het weekend, mogen begrijpelijk zijn, maar de TV-opnamen waren op dinsdag! (En er was ook al geen thuis-risico-wedstrijd van Ajax...!) Dus?
Cohen moet zich maar “lekker” bezig houden met “het alcohol uit bier filteren” teneinde tot het zogenaamde gezellige “evenementenbier” te komen. Dan gaan de treinen op koninginnedag vanzelf wel weer op tijd rijden! (Ach Cohen: “Laat ook maar...!”)

Wie waren er wél:
Jet Brandsteder (Frans Kubin) met een mooi gedicht, Klaarkomende, Spuitende Penis van Nepco (Lennart en Pinky ), Eelko Ancoux (Chemistry), Ted Langenbach (MTC & Now&Wow), Frans Piek (Made in Holland), DJ’s Brian S. & Zubrovska (Gouden Kabouter), Erwin Olaf (Fotograaf/filmer), Gerald van de Kaap (VJ), Jack Undercover & Maz (DJ Fanclub) en vele, vele, vele anderen... (!)

O, ja...
En Elvis Presley natuurlijk!

Diverse aanwezigen traden op of werden door de Hr. van Bellen kort geïnterviewd over het onderwerp van deze week: “Is uitgaan cultuur?”. Nog korter waren de intervieuwtjes van de razende “Zaal Hollandia” reporter met niets vermoedende “feestgangers”.
En een feestje was het: Een knalfeest!

We willen hier niet alles verklappen, maar één ding wel: Er was ook een fijn Volendams jongenskoor wat uit volle borst het “Lang zal hij Leven” zong voor de jarige Job: Frans Kubin!
Zo werd het behalve een culturele aangelegenheid (Wat uitgaan is!!!) toch óók nog een gezellig huiselijk verjaardags partijtje. Met een lekkere taart natuurlijk!

Een absolute TV-tip dus: “Zaal Hollandia” a.s. donderdag om kwart over elf op Nederland 3!
“Uitgaan is Cultuur”!!!

Undercover (Als razende reporter en TV recensent voor Party-Scene)

VERDER DOOR-SCROLLEN
VOOR UNDERCOVER'S
(Wally Tax nieuwe CD)
WEKELIJKSE COLUMN
(Tenzij je een Apple hebt...
Dan heb je pech!)
(toegevoegd:17-04-2002/13:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws