Maak kans op 2 tickets voor Shockers!

Partyscene Redactie | 16 april 2002
headlines




ID&T presenteert in de Amsterdam RAI het publiek een vernieuwende en gevarieerde line-up. Naar schatting 30 duizend bezoekers zullen het evenement bijwonen. Vorig jaar was Shockers een groot succes. In veel 'jaarlijstjes' van danceliefhebbers stond de avond te boek als het beste feest van het jaar. De verwachtingen zijn voor dit jaar dan ook hoog gespannen.

De grootste zaal, de CPU (Central Processing Unit) wordt de 27e vooral een Duits onderonsje. Niet verwonderlijk aangezien Duitsland de laatste jaren met afstand op de voorgrond treedt als technoland. Hier treden wereldtoppers als DJ Hell, Pascal FEOS en de Brit Dave Clarke op. DJ Hell geldt als de grote kracht achter de doorbraak van techno met invloeden uit de jaren tachtig. Dave Clarke is zonder twijfel de man van het moment in de mondiale technoscene.

De ICT (Intelligent Composed Techno) ziet ondermeer de Zweden Adam Beyer en de Oekraïnse live-act Vitalic. Beyer is verantwoordelijk voor het label Drumcode, één van de meest gerenommeerde technolabels vandaag de dag. Vitalic is een live-act uit de Oekraïne die electro techno als basis heeft. Afgelopen jaar brak hij door met zijn 'Poney E.P.' die door veel DJ's tot de plaat van het jaar verkozen werd. De UPS (Uninterrupted Power Supply) staat in het teken van de hardstyle. Deze dancestroming heeft het afgelopen jaar enorm aan aanhang gewonnen. Behalve buitenlandse namen als Warmduscher en Dumonde heeft de Nederlandse top een plek gekregen.

Partyscene kan 5x2 kaarten weggeven voor Shockers. Check "WINNEN".

(toegevoegd:16-04-2002/12:04)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws