Back 2 School - Ministry of Dance

Partyscene Redactie | 4 februari 2002
headlines




In de Ministry of Dance werd zondag 31 maart weer een Back 2 School feest gegeven. De muziek tijdens deze feesten is nogal gevarieerd. De nadruk ligt, zoals de naam al doet denken, op de muziek van vroeger, oldschool dus! Het leuke van deze feesten is dat er buiten oldschool ook meestal een zaal is waar andere muziek gedraaid wordt. Het publiek trekt het allemaal wel zolang het maar stampt! Deze editie had de naam ‘Legends edition’.



De Ministry of Dance is een redelijk grote discotheek met drie verschillende zalen.

We kwamen binnen in de Basement. Deze zaal had voor dit feest de naam ‘All styles area’ gekregen. Deze zaal is vrij laag en daardoor erg gezellig. De DJ’s in deze zaal (Zero-Gi, Pro Miss, Bas & Ram, Panic, Francois, Lars) waren afkomstig uit allerlei verschillende muziekstromingen. Hierdoor was de muziek in deze zaal erg gevarieerd. Ik vind dit wel een goede zaak.



Na met wat mensen gesproken te hebben was het wel duidelijk dat eigenlijk alle DJ’s goed bezig waren. Voor mij was toch Panic de beste in deze zaal. Ik ben helaas niet zo lang in deze zaal geweest en heb dus niet alle DJ’s kunnen horen.

De rest van Back 2 School in de Ministry of Dance in Rotterdam kun je lezen in de partyreports...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws