Weekend up-2-date

Partyscene Redactie | 30 maart 2002
headlines

LTJ Bukem brengt binnenkort een “retrospective” album uit vol zeldzame opnames. Het album bevat klassieke mixen en vele unreleased tracks zoals “Dream World”. Een nummer dat Bukem in de begin jaren negentig zelf veel draaide maar nooit had uitgebracht.
Op 6 mei kun je “Producer 05” in de platenwinkels vinden.

Defected Records brengt de nieuwe single van Kings Of Tommorow uit. “Young Hearts” is de opvolger van de hit “Finally”. Volgens insiders heeft de plaat de potentie om dé Ibiza zomerhit van dit jaar te worden. Op maandag 1 april is het nummer verkrijgbaar en zal vanaf dan ook te horen zijn in een Engelse commercial voor het drankje Red Square.

Vorige zomer was Koning Tiesto resident van Godskitchen op Ibiza. Komende zomer is hij één van de hoofdrolspelers op Cream Ibiza. Vanaf 13 juni zal hij elke donderdag verschijnen op Amnesia. Paul van Dyk is ook bevestigd als resident. Overige grote dj-namen worden snel aangekondigd.

Op 6 mei zal MTV een show weiden aan de afgelopen Miami Winter Music Conference. Amusante anekdotes en DJ sets van Junior Sanchez, Frankie Knuckles en Felix Da Housecat zullen aan bod komen, evenals een preview waarin de dj´s en producers van morgen worden geïntroduceerd.

Rapper Eminem en zijn platenlabel (Interscope Records) zijn aangeklaagd door de Franse componist Jacques Loussier. Hij beweert dat Slim Shady elementen uit één van zijn nummers heeft gestolen. Het gaat hier om het nummer “Pulsion”, een jazz fusion dat Em voor zijn nummer “Kill You” op “The Marshal Matters LP” heeft gebruikt. Lossier boekte faam door klassieke muziek samen te brengen met jazz. Van zijn albums heeft hij wereldwijd meer dan zes miljoen exemplaren verkocht.

(toegevoegd:30-03-2002/17:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws