De Platenkoffer van... Benny Rodrigues

Partyscene Redactie | 29 maart 2002
headlines



1:Josh Wink - Super-Freak (ovum rec)
Dit is de eerste single va het nieuwe (super!!!)-album van Josh Wink en what can i say arghhhh........wat een vette plaat!zo simpel maar o zo effectief,doet een beetje denken aan Robert Hood. Rmx-en van Harry Choo-Choo Romero zijn onderweg!

2:The Drugs Punks - Drugs/Punks (city rockerssondos)
Hij is al een tijdje uit op Amerikaans maar nu officieel ook uit op city rockers/uk. Het is een beetje een Derrick Carter meets Green Velvet plaatje, heel minimaal maar als je ‘m op het goeie moment zet dan vliegt het dak eraf!

3:Josh One - Contemplation 'King Britt rmx' (elektromatrix)
Ik draai deze plaat al een tijdje maar hij is nu officieel uit. Vette beats, goeie groove en een zeer hypnotiserende vrouwenstem waar je kippenvel van krijgt, het zou mij niet verbazen als deze vette groover een hit wordt binnenkort.

4:Heiko Laux -Trench Coat (kanzleramt)
Voor mij toch wel de beste (draai)-plaat van zijn lp, doet heel erg denken aan 'The man with the red face’ van Laurent Garnier ware het niet dat deze sfeervolle tech-houser toch veel dansvloervriendelijker is.

5:Derrick Carter - Where you at? (classic limited)
Dit is een speciale limited sampler van het nog uit te komen 'Derrick
Carter' album, wat een toffe plaat een typische Derrick Carter plaat, vette beats met freaky bliepjes en een o zo vette stem!!!! (waar heb ik dit eerder
gezegd?)

6:Innercity - Good Life "St. Germain rmx" (unknown)
Jajaja... .alweer een vage rmx van Goodlife maar deze is echt de
moeite waard! Er zit niet echt een beat onder maar de warme groove die deze track vult doet het ‘m helemaal, tel daar de bekende vocal bij en ja hoor.....een dijenkletser is geboren.

7:DJ On - Supersexy Girl - (b-house records 001)
Dit wordt de 1e release op een nieuw label dat ik samen met mijn partner van basic-beat ga opstarten. Deze vette (deep) tech-groover valt op door de supermooie subtiele strings die naarmate het nummer vordert steeds herkenbaarder worden. (denk aan Air uit Frankrijk) deze plaat zal rond september officieel uitkomen met remixen van hopelijk mijzelf. (als het lukt tenminste,hahaha...)

8:Quin2-Unknown "cherry bomb rmx" (musicmann)
Deze vette techy plaat komt net bij mij de brievenbus uitdroppen. (thank,s: news). en wederom laat musicmann zien dat het een van de meest constante technolabels van Europa is. Constant in de zin van: meestal goeie (funky) techno wat altijd in mijn koffer te vinden is net zoals:

9: D’julz - Acid tricks (ovum)
Dit is gewoon een goeie standaard leuke doormixplaatje die vanaf nu wel een tijdje in mij koffer gaat huishouden.

10: Ian Pooley- Limited Series part 3 (nrk 66 limited)
O...o...o...wat een vette groover!!! Ddit is het derde deel van de 3x limited series (coloured vinyl) en ze zijn zeer gelimiteerd dus .........run!!!!

(toegevoegd:29-03-2002/11:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws