Studio 54 back in town

Partyscene Redactie | 29 maart 2002
headlines


Eind jaren zeventig werd aan de 54th street in midtown Manhattan de moeder van alle discotheken geboren. Studio 54 was het prototype van een nachtclub. Er waren dj's, acts en heel veel beroemde gasten. Het deurbeleid was legendarisch, dresscodes als "naakt te paard" liet de deur voor de gewone zielen onder ons heel soms nog wel eens openzwaaien. Maar was je niemand of kende je niemand dan kon je het wel shaken bij de portiers van Studio 54. Een legende was gecreëerd.

In 1999 werd Studio 54 ge-relaunched in de Amsterdam Studio's in Amsterdam. Met als gast o.a. de legendarische Studio 54 resident Francois K. die in een replica van de originele Studio 54 draaide onder de legendarische giga-glitterbol. Op 6 april keert de legende terug. Dit keer gaan dj’s Marcella, Remy, Laidback Luke, Marnix, 100% Isis en Lo-Med voor het juiste 54 gevoel zorgen.
Om het Studio 54 gevoel compleet te maken is er een vereiste dresscode. Leef je uit met in strakke broek en fancy blouse en laat je overspoelen met een unique Studio 54 ervaring.

Wij mogen kaarten weggeven. Kijk snel even in "WINNEN" wat je daarvoor moet doen.

(toegevoegd:29-03-2002/13:46)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws