Rotterdam 16 uur lang op zijn kop...

Partyscene Redactie | 28 maart 2002
headlines


Crazyland (inmiddels uitverkocht) lost het startschot op zaterdagavond om 22:00 uur met een denderende line-up. DJ Jean, Erick E, Nick K, Mark van Dale, Miss Melody, Bas Kunnen (Noisefloor live) en Mike S zullen acte de présence geven in de mainroom. Het ornament (de tweede zaal van Tropicana) zal in het teken staan van Classics.
Onder de naam Remember Thizz zullen namen als Dana, Steve Sweet, The Clubjock, Erwin v/d Bliek en DJ Ludie (Parkzicht) de classics ten gehore brengen.

Uiteraard zal het publiek op een extreme wijze worden vermaakt met de gekste acts. Het zal niemand ontgaan dat de zalen worden voorzien van Acrobaten, Tattoo artiesten, Vuurspugers, Strip-acts, Candygirls en go-go dancers. Dit unieke feest in zijn soort duurt tot 7 uur in Tropicana en wordt daarna voortgezet in de Ministry of Dance door Chillnight. Deze inmiddels landelijk bekende afterparty organisatie heeft de taak op zich genomen om van 07:00 - 14:00 de officieële afterparty van Crazyland te verzorgen. Aansluitend op Crazyland zal Chillnight op haar eigen manier het publiek voorzien van een portie ouderwets afteren. Chillnight heeft voor de gelegenheid Nick K (Nighttown), DJ Energy (Barocca), DJ Melvin W (Chillnight resident) en uiteraard Mike S (Crazyland) op het programma staan. De DJ's worden gehost door MC Robsonic.

Zoals gebruikelijk worden bezoekers van Chillnight voorzien van free fruit & candy. Wie om 22:00 op zaterdagavond start, kan dus door tot zondag 14:00 en is dan inmiddels 16 uur op stap. De matrassen en de zithoeken voorzien in de behoefte om zo af en toe de vermoeide benen te rusten.

Is het je niet gelukt om een kaartje voor Crazyland te krijgen? Geen nood. Partyscene mag voor zowel Crazyland als voor Chillnight 2 plaatsen op de gastenlijst weggeven als je antwoord geeft op de vraag welke twee dj's op zowel Crazyland als op Chillnightzullen draaien dit weekend.

Mail je antwoord naar: info@partyscene.nl en maak kans op een plaats op de gastenlijst voor deze twee feesten! Meer info: www.crazyland.org of www.chillnight.nl.

(toegevoegd:28-03-2002/15:46)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws