MCMC en Adam F. in Tilburgse 013

Partyscene Redactie | 27 maart 2002
headlines


De uit Liverpool afkomstige Adam F. verdiende als kind in de Londense Hamleys Toy Store al goochelend zijn eerste keyboard bij elkaar. Hij begon met het schrijven van liedjes en sloot zich vervolgens aan bij een traditionele funkband. Hier vervulde hij niet alleen de rol van toetsenist, maar ook vocaal ondersteunde hij de band.
Nadat hij in aanraking kwam met de drum 'n bass scene veranderde zijn sound. In 1994, begon hij met maken van opnames voor het label Lucky Spin. Adam F. scoorde drum 'n bass hits als ‘Circles’, ‘Aromatherapy’ en ‘F-Jam’. Het album Colours vormde zijn eerste full-length debuiut in 1997. Op het album werkt Adam F. samen met Tracy Thorn van Everything But the Girl en MC Conrad. Vorig jaar viel hij op met het hiphopalbum KAOS waar hij o.a. samenwerkte met LL Cool J., M.O.P. en Guru. Vrijdag 29 maart staat Adam F. in poptempel 013 te Tilburg.

Samen met MCMC deelt Adam F. het podium met Esta en L-Dopa. De deuren van 013 openen om 22.00 uur en kaarten kosten € 10,= (excl. servicekosten).

(toegevoegd:27-03-2002/13:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws