Opening Sleaze in Sinners zeker niet sleazy

Partyscene Redactie | 27 maart 2002
headlines



Hoe vaak de goedlachse portier van de Sinners afgelopen zaterdag avond deze quote heeft moeten herhalen en daarmee menig volhardende liefhebber aan de deur heeft moeten teleurstellen was waarschijnlijk niet meer te tellen. Gelukkig was voor ons “Partyscene” het grote Ali Baba toverwoord waarmee de Sinners grot probleemloos geopend werd.
Sleaze is het nieuwe concept van de Sillies groep waarmee ze de Sinners elke zaterdag avond willen gaan vullen. In ieder geval was déze avond niet ‘sleazy’…

Binnengekomen was Victor Coral beneden al bezig de boel op te warmen met wat soulful house. Het thema van de avond was in het begin wat moeilijk te definiëren maar
“Hallo mooie mensen kijk mij nou” was wel ongeveer het eerste wat bij me naar boven kwam. Bij nader inzien een goed gekozen thema en eigenlijk wel de rode draad van de avond. Zintuiglijk kwam men er vrijwel niets tekort, behalve natuurlijk degenen die op een gegeven moment wat moeite kregen met recht kijken.
Er liepen lieftallige ‘oooh la la’ serveersters rond met hapjes en champagne en overal stonden als serveerster geklede etalagepoppen.

Tekst: Geoffrey Davies
Foto’s: Eric van Eijk

(toegevoegd:27-03-2002/10:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws