Report: Fusion doet het goed

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ondanks de concurrentie van de in hetzelfde weekend gehouden grote feesten als Impulz en Trance Energy mocht Club Fusion zich toch verheugen in een redelijk grote opkomst. Terecht, naar bleek.

Dat geeft aan dat het feest populair begint te worden bij het grotere publiek. Hoewel de dance die tijdens Club Fusion ten gehore wordt gebracht de wat makkelijk te verteren muziek is zoals je die hoorde bij afterparties in de vroegere Lexion, slaagt Fusion erin een topavond neer te zetten. JP, Yesse, Stephan, Montana, Misha Helsloot en Martijn Verdonk kregen de feestganger dan ook met gemak achter zich. Opvallend was dat het podium achter de dj ontdaan was van het beruchte scherm. Een groot zwart gat was het gevolg. Dit zwarte gat werd overigens goed gevuld door de aanwezige lichtshow en lazer. Alles bij elkaar geeft Fusion aan dat de clubavond haar plaatsje in Amsterdam veroverd heeft. Dat kan enerzijds liggen aan de leemte die Hemkade en Lexion hebben achtergelaten, anderzijds aan de kwaliteit die men levert. Ik hou het op een combinatie van deze factoren. Het voordeel van Fusion is de locatie. Cubic mag zich nog steeds tot de betere venues rekenen in Nederland. Fusion betekent in ieder geval een aanrader voor de stapper die lekker uit zijn dak wil gaan, zonder er teveel over te hoeven nadenken. DIF party facts:
Feest: Club Fusion Locatie: Cubic, Amsterdam Djs: JP, Yesse, Stephan, Montana, Misha Helsloot, Martijn Verdonk Deurbeleid: als altijd correct en snel Toiletten:schoon Garderobe: € 1 Bar: als het deurbeleid, correct en snel Licht: Uitstekend, goede laser Geluid: goed Decor: lekker donker Sfeer: veel publiek zoals je dat vaker ziet op dergelijke feesten, van spijkerbroek tot extravagant, maar zeker partypeople DIF rating:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws