Report: 2-Dance gezellig en goed

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In een kleine zaal in IJsselstein werd vrijdag 2-Dance gehouden. Men bewees dat je om een goed feest te geven geen gigantisch budget nodig hebt.

Maximaal 200 mensen konden het feest meemaken, zodat de zaal goed gevuld was. Het werd een boeiende nacht. Dan E beet de spits af. Met zijn pompende techno liet hij er geen twijfel over bestaan dat het een harde avond zou worden. Het publiek kon het niets schelen en reageerde enthousiast op zijn prima set. Secret Simba nam het roer over met hardhouse. Ook zij knalde van de eerste tot de laatste minuut in haar set. Hardhouse is in essentie een vrolijke stijl. In combinatie met de altijd lachende Simba wordt het snel carnaval in de zaal, in de meest positieve zin van het woord. Het dak ging er af en toe vanaf. De echte verassing zat hem in de set van Kenny en Shiver. De broers hebben niet veel ervaring en moeten dus gezien worden als nieuwkomers in het vak. Aan hun set was het niet te merken. Van techno via hardhouse tot hardstyle en weer terug. Zij zaten er niet mee en toonden aan dat er in Nedeland talent genoeg loopt. Als dat talent hun zolderkamers verlaat, zorgen zij vaak voor een aangename surprise. Al en met al een erg geslaagde avond. De knusse accomodatie, het vrolijke publiek en de goede sets maakten het een nacht die nog lang herinnerd zal worden. Op 2 maart is er weer een 2-Dance, dan richt men zich volledig op techno. DIF party facts:
Feest: 2-Dance Locatie: Den Deel, IJsselstein Djs: Dan E, Secret Simba en Kenny en Shiver Deurbeleid: geen Toiletten:schoon Garderobe: gratis Bar: bonnetjes, vriendelijke mensen en lage prijzen Licht: Uitstekend Geluid: goed Decor: lekker donker Sfeer: jong publiek dat er was om te feesten, uitstekend DIF rating:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws