Report: voorproefje progressive sessions in The Q

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines


In onze serie over de voorbereidingen van Progressive Sessions (P.S.), 25 januari a.s. in The Q in Zwolle, ging ik mee met het gezelschap van P.S. resident C-Jay.

Hij mocht het nieuwe jaar in het Zwolse afbijten met een goede progressive set. Natuurlijk zat de sfeer er in Zwolle al goed in. Logisch, want het was per slot van rekening oudjaarnacht. Toch kon je merken dat The Q een goede club is, waarbij de klant koning is. Ik noem bijvoorbeeld het gratis fruitstalletje en het zeer vriendelijke personeel. Je hoort steeds vaker dat er geen ruimte is voor clubs in Nederand, omdat het publiek steeds wat anders zoekt. The Q bewijst het tegendeel. Met ouderwetse gastvrijheid en een goed product, krijg je wel degelijk mensen binnen en bouw je en vaste klantenkring op. C-Jay gaf in ieder geval een lekkere set weg, dat aansloot op de kwaliteit van The Q. Gent op progressive, maar zeker met een vleugje techhouse won hij het publiek voor hem. Lucien Foort nam feilloos over. Daarna schakelde de programmering van The Q over naar club. Begrijpelijk, gezien de lange nacht die op het programma stond. Voor de progressive fans was dit echter iets minder aantrekkelijk. Toch maakte het die nacht niet uit, men danste volop mee op de klanken van Jos, bekend van vele afters in Lexion. Alles bij elkaar, bood The Q een prima oudjaarsnacht. Een nacht, die zeker doet verlangen aar 25 januari, als progressive sessions met C-Jay, Vortex en San neerstrijkt in Zwolle. Blijf DIF volgen voor meer info over dit feest. DIF party facts:
Feest: The Q Locatie: Zwolle Djs: onder andere C-Jay, Foort en Quentin Deurbeleid: vriendelijk en efficient. Toiletten:schoon en netjes, eigenlijk geen aanmerkingen Bar: vriendelijke barcrew, munten en niet te duur Licht: Uitstekend, met laser Geluid: goed Decor: Veel wit en lichtblauw, geeft een ruimtelijke sfeer Sfeer: divers publiek, uitstekend. DIF rating:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws