report: Flirt in Now & Wow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Flirt was weer een enorm succes is Now en Wow. Het concept blijkt zelfs licht veranderd, getuige de datinggirls die met polaroidfotos mogelijke lovers aan elkaar proberen te koppelen.

De aankleding van de Wow zaal was veranderd in een romantische, Italiaans aandoende omgeving. De eclected muziek deed de rest. In de Now zaal beet Dj Prinz de spits af. Hij draaide in dezelfde groovy stijl als Marcella, die na hem aan de beurt was. Marcella is heel goed in staat de zaal op zijn kop te zetten. Vooral in Rotterdam is dat een prestatie. Met strakke en af en toe loeiharde techno kreeg ze het publiek aan haar zijde. Een sterke set. Videobeelden met als onderwerp de Baskische travestiescene deden de rest. Een goede avond. DIF party facts:
Feest: Flirt Locatie: Now en Wow, Rotterdam Djs: onder andere Marcella, Prinz en Dorfmeister D Deurbeleid: vriendlijk en efficient. Men lacht Garderobe: 2 gulden p.p. en plastic nummers Toiletten:schoon en netjes, vriendelijke toiletjuffrouw maakt er een show van Bar: vriendelijke barcrew, contant en niet te duur Zalen: Twee stuks, eentje house, de ander disco Licht: Goed, voldoet aan de sfeer Geluid: goed, in de kleinste zaal af en toe wat hard Decor: Uitstekend, acteurs vervolmaken het geheel. Waar je ook kijkt, je ziet iets Sfeer: divers publiek, uitstekende sfeer DIF rating:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws