Report: My Temptation

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Percussie, sax, dansers, fruit en snoep… alles werd uit de kast gehaald om My Temptation te doen slagen. DJ Per sloot perfect aan op Lucien Foort, en deze meesters van de draaitafels gaven beide een set van top

Na Foort was in Room 1 de eer aan Dj Da Millio om zijn kunsten te vertonen. Hij sloot perfect aan op zij voorganger, echter later in zijn set werd hij volgens sommigen wat te “gabberig”. Hier werd ook weer gehoor aan gegeven door de laatste DJ van de avond, maar toen hadden we het eigenlijk wel gehoord. Jammer eigenlijk, want het slot van de avond moet toch het hoogtepunt zijn vind ik. Maar misschien was dat het ook wel voor sommige hardhouse liefhebbers. Toch vond ik Da Millio de ontdekking van de avond. Deze jongen beschikt over goede kwaliteiten en ik wil zeker meer sets van hem gaan horen. Het publiek kon ook nog wel iets flitsender, maar dat komt wel goed als dit feest eenmaal meer bekendheid heeft. Een aantal mensen ging in ieder geval lekker en compleet los, helaas heb ik een showtje van 2 meiden met een lolly moeten missen, was ik net even rondwandelen. Klimaatbeheersing in de Waakzaamheid is perfect, maar het was vrij rustig dus wellicht was het daarom niet zo warm. Leuk concept, schitterende lasershow en een relaxte sfeer, maar de entreeprijs kan iets lager. 30 gulden zou perfect zijn, of gooi de drankprijzen iets omlaag. Al met al ben ik goed te spreken over My Temptation en de organisatie Last Resort. Kan groot worden! Try-out zeer zeker geslaagd. DIF party facts:
Feest:My Temptation Locatie: De Waakzaamheid, Koog a/d Zaan Djs:Room 1: Alexander de Koning, Per, Lucien Foort, Da-Milio, DJ Cuffy. Room 2: Dj Robert, Mervin Graves, Dj Danny, Flamman, Pila, Scott Gordon Deurbeleid:portiers uiterst vriendelijk, echt heel aardig Garderobe:2,50 en plastic nummer Toiletten:schoon en de eerste pisgoot met schotjes die ik gezien heb! Beter! Bar: hele aardige bediening, muntensysteem, wel prijzig bijvoorbeeld 9 piek voor een witte wijn met ijs Zalen:3 zalen, twee boven een beneden, een zaal is soort chill-ruimte Licht: geweldige laser! Persoonlijk nog nooit zo’n mooie gezien in een club Geluid:prima, alleen zaal twee kon beter, was soms te zacht vond ik. Decor:prima en veel acts! Vooral Patata percussion was geweldig! Sfeer:erg relaxed. Echte partypeople, maar ook een paar verdwaalde boertjes. DIF rating:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws