Opening Q-Base in Hemkade

Partyscene Redactie | 22 maart 2002
headlines


De Hemkade in Zaandam is een paar maanden gesloten geweest in verband met nare drugs - incidenten. De gemeente besluit een tweede poging te wagen om de tent te heropenen. De voormalige FUN stond bekend om de knallende feesten.

Na alle commotie rond Hemkade is het eindelijk zover,Club Q-base gaat op zaterdag 30 maart 2002 de uitdaging aan om alle dancefanaten op te vangen in Zaandam.

Vanaf 30 maart zal elke zaterdag van 22:00 – 06:00 uur een party worden georganiseerd door Q-dance (Qlimax, Qontact, HouseQlassics, Qlubtempo en TeQnology).
De roots van Q-dance zijn ontstaan uit HouseQlassics in de Hemkade en ook Qlubtempo heeft hieraan een bijdrage geleverd. Nu is de tijd aangebroken voor een geweldige come back voor de organisatie. Q-dance maakt bekend om met een geheel eigentijds concept te komen. Door een mix van trance,techno en hardstyle beloven ze een eigen Q-base sound te vormen.

De club gaat de promotie rondom Q-base radicaal aanpakken. Het motto van de nieuwe club luidt: “You have to see it, to believe it”. Met andere woorden, de line up zal niet van te voren bekend worden gemaakt. Ga erheen en beleef de Q-base-experience. ‘Het gaat om de muziek en niet om de dj’s’ zegt Q –dance. Om je toch een gerust hart te geven; voor elke stijl zal er een kwalitatieve artiest worden geboekt. Q-dance heeft inmiddels een betrouwbaar imago opgebouwd waardoor zij een enthousiaste opkomst kunnen verwachten. Dus, expect the unexpected…

Kaarten zijn voor € 16(ex fee) te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen en € 19 aan de deur (500 kaarten).

Behalve dat Q-dance zich inzet voor Q-base, organiseren zij ook nog het evenement Qlimax in de Heineken Music Hall. Deze week worden de laatste 3000 kaarten verspreid. Hardstyle liefhebbers kunnen kaarten verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen.

Kaarten bestellen kan ook op www.ticketbox.nl of bij ticketservicelijn:0900-9392

Info: www.q-dance.nl.

(toegevoegd:22-03-2002/14:59)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws