Amsterdam meets Tokyo

Partyscene Redactie | 21 maart 2002
headlines


GLAMore zorgt voor een avond in stijl met, zoals ze zelf zeggen, een mix van ‘culture, fashion, photography and soulful garagemusic.

Vanavond zal Ko Kimura laten zien waarom hij de populairste dj van Tokyo is. We stappen bij binnenkomst warm en sfeervol licht tegemoet en worden met een glimlach begroet door de gastvrouw. Groovemaster Johnson draait lekkere, vrolijke garage-platen en door het publiek schuifelen Japanse dames met Sushi en Sake. Er worden fashion foto’s uit Japanse magazines geprojecteerd rond de dansvloer, maar het concept is minder uitgewerkt dan de flyer mij had doen geloven.

Om kwart over één verschijnt er een kleine japanner achter de decks met een brede glimlach op z’n gezicht. Deze glimlach zal de rest van de avond ook niet meer verdwijnen. Hij begint met een diepe sound en een behoorlijk tempo het publiek te masseren. Binnen een kwartier gaan de eerste handen de lucht in en klinkt er luid gejuich van de dansvloer. De van Futic Records afkomstige japanner weet verrassend snel met een opzwepend en helder geluid het publiek mee te krijgen. Druk met z’n armen bewegend danst hij heen en weer tussen z’n platenkoffer en draaitafels en hij lijkt dit de hele nacht vol te gaan houden. Het publiek geniet zichtbaar van de vrolijke verschijning uit het land van de rijzende zon.

GLAMore moet nog met iets meer creativiteit komen om er echt een ‘complete’ avond van te maken, maar heeft absoluut een goede sfeer weten te creeren. Mijn agenda voor vrijdag 22 maart: Eerst Sushi eten, daarna Amsterdam meets Tokyo part II.

(toegevoegd:21-03-2002/11:07)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws