Silly’s in Sinners

Partyscene Redactie | 20 maart 2002
headlines


Silly Symphonies zal, in navolging van de wekelijkse in samenwerking met Sound Architecture georganiseerde ON clubnight in de Rotterdamse Off_Corso, vanaf 23 maart beginnen met ‘Sleaze’ in Sinners te Amsterdam. De Sinners is afgelopen zondag officieel heropend en omgedoopt van disco tot club. Daar hoort ook een nieuwe programmering bij. De ervaringsdeskundigen van Silly gaan de zaterdag invullen onder de trefwoorden sexy en zwoel.

Na het besloten openingsfeest gaat op zaterdag 30 maart de eerste echte Sleaze avond van start. De programmering is, in tegenstelling tot de Rotterdamse tegenhanger die meer tech-house gericht is, hoofdzakelijk club- en deephouse georiënteerd. Dj’s die je de komende tijd kunt horen draaien op Sleaze in de Chambre Rouge zijn o.a. Llorca (F. Comm, Paris) Jani, Victor Coral en Brian S.. In de Chambre Violette kun je o.a. Kareem, b-Art en Godard tegenkomen. De decoratie wordt verzorgd door Sis Josip en zal in combinatie met de extra service en de speelse entertainment de avond compleet maken.

De Sinners vind je aan de Wagenstraat 3-7 in Amsterdam. Toegang bedraagt: € 14,-. Deuren openen om 23.00 uur en sluiten om 05.00 uur.

Wij mogen 2*2 gastenlijst plekken weggeven. En voor twee personen een bubbelende VIP behandeling. Wil jij getuige zijn van dit spektakel? Kijk dan snel in “WINNEN”.

(toegevoegd:18-03-2002/11:26)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws