Weekend up-2-date

Partyscene Redactie | 15 maart 2002
headlinesMAW viert op vrijdag 3 mei haar vijfde verjaardag in Nighttown Rotterdam. De voorverkoop start vanaf 5 april. Wees er op tijd bij want er is een beperkte hoeveelheid kaartjes.

Wat in Nederland de Lucky Strike Dance awards is, heet in Amerika Dancestar USA Awards. Volgende week zullen tijdens de Miami Winter Music Conference deze awards worden uitgereikt. Roger Sanchez en Kelis zullen dit geheel presenteren. Tiesto is genomineerd in de categorie ‘beste dj internattionaal’. Sanchez maakt kans om de prijs voor beste dj te winnen. Frankie Knuckels, Erick Morillo en Danny Tenaglia zijn ook genomineerd in deze categorie.

Carl Cox brengt op 27 april een gelimiteerde EP (Club Traxx) uit bestaande uit vijf track. “Club Traxx” is opgenomen tijdens Carl’s wereldtournee in zijn mobiele mini studio. In de uren dat hij on the road was, schreef hij de tracks. Volgens Cox is “Club Traxx” een reflectie van zijn hoedanigheid tijdens zijn tournee. De CD is volgende maand te bestellen op www.carlcox.com

De verboden promotionele clips van Ali G’s. nieuw uit te komen film zijn wel te zien op Internet. In één van de clips is te zien hoe Ali per ongeluk de jurk van de Engelse koningin van haar lichaam rukt. Wanneer ”Indahouse” van Ali G. in Nederland in première gaat is nog niet bekend. De grappige trailers kun je bekijken op deze site.

Sylvester Stallone kruipt weer in de huid van Rocky Balboa en nu doet spierbundelmaatje Arnold Schwarzenegger hem na. Arnie gaat het weer proberen als Conan the Barbarian. Conan wordt opgenomen na de productie van Terminator 3: Rise Of The Machines.

Een leuk weetje
Drie procent van de totale alcoholconsumptie in Nederland wordt op het werk genuttigd. Ongeveer vijf procent van de werknemers zijn probleemdrinkers. Behalve dat deze drinkers vaker werk verzuimen, hebben ze ook een grotere kans op een ongeval. Men schat dat gemiddeld ruim één procent van de bruto-loonsom van een bedrijf verloren gaat aan verzuim en verminderde arbeidsproductiviteit door alcoholmisbruik. Alle werkgevers zijn dus gewaarschuwd.

(toegevoegd:15-03-02/15:36)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws