Glamore presents: Amsterdam meets Tokyo

Partyscene Redactie | 15 maart 2002
headlinesLogisch dus dat Glamore met beide handen de kans greep om met de hulp van i-mode exclusief twee top dj’s uit Tokyo in Club More te introduceren. Op 15 maart is het raak met Ko Kimura , de turntable wizzard van Tokyo’s super club KOOL, en door zijn funky repertoire regelmatig gast bij Ministry of Sound. 22 maart is het de beurt aan DJ Towa Tei, die ooit een forse hit had met de classic Deee-lite & ‘Groove is in the Heart. Tegenwoordig remixed hij alles van Tom Browne ( Funkin for Jamaica) tot En Vogue en produceert hij coole plaatjes op zijn eigen akashic records.

GLAMore staat voor Garage Lovers at More. GLAMore is een woordspeling en dus een thema met een knipoog. Het gaat om het gevoel; uitgaan is een feest en dat mag best 'gezien' en 'bekeken' worden. Het publiek en de organisatie besteden veel aandacht styling, maar het blijft een ongedwongen 'atmosphere'. Op een willekeurige avond kan je geconfronteerd worden met visagie demonstraties, hairstyle clinics, fotosessies en castings, Al deze moeite heeft tot doel dat na een avondje stappen alle zintuigen geprikkeld zijn en je met een tevreden gevoel huiswaarts keert.

Garage? Denk Masters at Work, Cece Peniston, Disco Kandi, Robin S en Armand van Helden. Deze zwoele, funky, zwart georiënteerde dance met invloeden uit de US house, Zuid-Amerikaanse latin en Afrikaanse tribals worden gedraaid door ex-ROXY resident DJ ‘Groovemaster’ Johnson. Om de spanning nog verder te verhogen wordt de bezoeker regelmatig verrast door optredens van gastdeejays uit Engeland (29/3 MJ Cole), Duitsland (8/3 Michi Lange), Frankrijk, Italië, Engeland, US en Japan (15/3 Ko Kimura & 22/3 Towa Tei) die er samen met het publiek een lekker feestje van maken. Nieuwsgierig? Elke vrijdagavond vanaf 23.00 uur ben je welkom in Club More op de Rozengracht 133 of check www.glamore.nl voor details.

(toegevoegd:15-03-2002/11:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws