Grote Prijs start inschrijvingen

Partyscene Redactie | 14 maart 2002
headlines

21 maart kan iedereen zich inschrijven in de categorieën Pop/Rock, Singer/Songwriter, RnB/Hiphop en Dance. Er is niet alleen een aardig geld bedrag te winnen, € 5.000,=, maar de winnaars krijgen optredens op o.a. Lowlands, Crossing Border, Metropolis, Dance Valley, Noorderslag, Eurosonic en Mixt Racism Beat It. Ook stelt de Wisseloord Studio’s twee dagen studiotijd beschikbaar voor de winnaar.

Denk jij dat je een goede kans maakt en heb je nog geen volledige cd via een platenmaatschappij uitgebracht, schrijf je dan in. Inschrijfformulieren zijn te vinden in de grote muziekbladen zoals BG Magazine, Oor, Fret, Music Maker en Interface. Maar je kan het ook downloaden op de vernieuwde site van de Grote Prijs, www.degroteprijs.nl, die ook 21 maart gelanceerd wordt. Stuur het formulier samen met een demo, biografie en een foto op naar het bijgenoemde adres. Een professionele jury beoordeelt of jij dan naar de Regio Finales mag die door heel Nederland plaats vinden in september en oktober. Maar er is nog een manier om in de Regio Finales te staan. De Grote prijs werkt nauw samen met popkoepels die provinciale popprijzen organiseren. De winnaars van deze popprijzen spelen samen de geselecteerden om plaatsen in de Finale. Deze vindt het laatste weekend van november plaats in de Melkweg en Paradiso.

Bands en muzikanten die meer informatie willen of een inschrijfformulier toegestuurd willen krijgen kunnen bellen met de organisatie op: 020-6251016.

(toegevoegd:14-03-2002/16:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws