KREMLIN MEETS PERFECTO

Partyscene Redactie | 13 maart 2002
headlines


Zowel DJ Emjay als Mike Vandenberg, die beide verantwoordelijk zijn voor een track op deze EP, zullen aanstaande zaterdag schitteren achter de draaitafels.

DJ Emjay, die verantwoordelijk is voor de energieke en uiterst effectieve track ‘Transatlantik’, zal zaterdag de Main Room op stelten zetten. Zowel Nigel Dawson als Astrid zullen hem hier een handje bij helpen. Nigel Dawson is geen onbekende van het KREMLIN publiek, aangezien hij al twee keer eerder de tent compleet op zij kop heeft gezet. Hij is de resident van de immens populaire Renaissance avonden in Londen. In 1992 brak Nigel Dawson door.

De residents van Renaissance waren toen Sasha en Digweed. Nigel kreeg de kans om samen met deze twee wereldsterren een podium te delen en hij liet een onvergetelijke indruk achter, waardoor hij binnen de kortste tijd ook resident was van deze prestigieuze avond. Nigel Dawson ontwikkelde al snel een naam voor zichzelf in de UK en hij draait sindsdien regelmatig in superclubs als The Gallery, Promise, The Cross, Lush, en natuurlijk Ministry of Sound. Vorige maand heeft Nigel Dawson nog een nieuwe compilatie cd uitgebracht op Whoop! Records, getiteld ‘Progressive Development’. Als deze compilatie CD een indicatie moet zijn voor wat KREMLIN aanstaande zaterdag te wachten staat, dan zal Nigel’s set als een bom inslaan.

De Vinyl Room zal zaterdag gehost worden door Sadie Records. Mike Vandenberg, die ook op Sadie Records produceert, is de man achter de laatste track op de Perfecto EP, namelijk ‘My Life’. Eerder bracht hij al talloze tracks uit onder pseudoniemen als ‘Metaforce’ en ‘Codec’. Zowel DJ Stef als resident DJ San zullen Mike vergezellen en samen zullen zij een onvergetelijke nacht verzorgen.

Bovendien zal de ‘award winning’ live act One Love uit de UK aanstaande zaterdag het entertainment verzorgen. One Love wordt door Ministry magazine betiteld als ‘the greatest show on earth’, dus het beloof een waar spektakel te worden. KREMLIN meets PEFECTO meets ONE LOVE meets YOU!

De komende dagen kan men op www.kremlin.nl een exemplaar van ‘The Underground Sound of Holland’ winnen. Daarnaast is de line-up voor TWO DAYS OF KAOS (29-30 april) bekend. Voorverkoop start 25 maart en de voorverkoop adressen zullen op de site bekend gemaakt worden.

(toegevoegd:13-03-2002/11:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws