Sinners in Heaven

Partyscene Redactie | 3 december 2002
headlines



Sinners wordt stevig onder handen genomen door architect Ronald Hooft. Niet alleen het interieur, maar ook de garderobe, toiletten en de indeling van de bars worden gerestyled. Vroeger was Sinners nog één geheel, nu krijgt elke verdieping een eigen sfeer. Beneden voert rood de boventoon. Hierdoor wordt er een warme en zwoele sfeer gecreëerd. De eerste verdieping staat daar geheel tegenover. Met donkere kleuren wordt er een duister effect verkregen. Ook de derde verdieping staat voor zich. Felle kleuren in combinatie met zilver en wit zorgen voor de sfeer van nu.

Het hele uiterlijk van Sinners verandert, maar de programmering is bij het oude gebleven. Donderdagen blijven voor Bartjay&Friends en vrijdagen blijven Thank God It’s Friday (TGIF). Alleen de zaterdag verandert. Silly Symphonies organiseert Sleaze, een avond met boven deephouse en beneden club.

De officiële heropening vindt plaats op 17 maart, maar donderdag 14 maart viert Sinners in Heaven met het Lucky People Center de vooropening. Dit feest is bestemd voor hen die nauw betrokken zijn bij de dansscene. Hier worden dan overigens de genomineerden geselecteerd voor de Lucky Strike Dance Awards. Jullie kunnen binnenkort je stem uitbrengen op Partyscene.nl of in de BG.

(toegevoegd:12-03-2002/12:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws