House History is een feit

Partyscene Redactie | 3 november 2002
headlines


Rond een uur of 24.00 kom ik de escape binnen via een lekkere korte rij, prima geregeld. Zeer relaxed deurbeleid, de metaaldetector piept alleen nogal graag, maar goed ik ben binnen.

En helaas ben ik weer net te laat om Erik-E te bewonderen, die aan de sfeer te zien op dat moment wel een lekkere set heeft gedraaid, beetje rustig is het alleen. De sfeer is goed, maar de mensen zijn nog niet allemaal aan het partyen, het begint nu ook net pas een beetje vol te lopen. Ik quote hier de MC die aan het eind van de avond iets zegt als: "You want more; who's going to pay the fucking Fine. It's about 7.000 Euro's, who's the hero?? Next time when you want more, Come earlier" Waarna de laatste plaat opgezet wordt!

Even tussendoor: MC Pryme, ik heb zeer zelden zo'n goede MC gehoord. Je leest vaak op fora dat MC's feesten slash sets tegenwoordig vaak verkloten, dat had ik helemaal niet op dit feest.

Maar goed, als ik binnenkom is Marcello al lekker bezig. Na een half uur bleef het glas aan de kant, het was gewoon zonde om niet uit je dak te gaan, elke wc stop was een echte belemmering.
Na Marcello kwam Robert Feelgood in the house, de resident. draaide soepeltjes door; super lekker, hier en daar een beetje garage. Echt helemaal te gek. Deze voor mij minder bekende DJ, is zeker upcoming. "Sure I'm Feeling Good!"

Toen de hekkensluiter Roog begon op zijn manier. Eerst een stilte en daarna weer lekker doorbeuken. Nog een keer quote ik de MC: "This music is for the older grown up people, for al you kids out there, get the fuck out of here!" Perfecte afsluiter.

I ben niet echt op de hoogte van de benaming van alle stylen die op dit feest gedraaid werden, voor mij was het house, met een dikke clubsound, groovy en muzikaal. Precies zoals het hoort te zijn. Ik wil al het te gekke publiek bedanken voor een onvergetelijke avond.

Ook de website van househistory is het beluisteren waard.

Tekst: Milan van den Horn

(toegevoegd:11-03-2002/11:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws