KREMLIN VS SPUNDAE (USA) & DJ REMY

Partyscene Redactie | 3 juli 2002
headlines

SPUNDAE kwam uit de Verenigde Staten om KREMLIN’s twee jarig bestaan te vieren. Aanstaande zaterdag – World DJ Day – zullen KREMLIN en SPUNDAE opnieuw verenigd worden. Dit maal is het SPUNDAE resident night. De Main Room zal op deze avond het domein zijn van Dutch Master Remy, SPUNDAE resident Grant Plant en KREMLIN’s vermaarde resident Emjay, die eigenlijk geen nadere introductie meer nodig heeft. DJ/producer Grant Plant is één van de meest prominente spelers in de hedendaagse dance scene.

De in de Verenigde Staten woonachtige Grant Plant is ondermeer op tournee geweest met een aantal van de grootste UK promoters zoals Cream, God’s Kitchen en Ministry of Sound. Bovendien staat hij met grote regelmaat te draaien in een aantal van Amerika’s meest prestigieuze clubs, waaronder Giant, Nikita, Glow en natuurlijk SPUNDAE. Zijn meest recente producties worden letterlijk grijs gedraaid door DJ’s zoals Carl Cox, Paul Oakenfold en Sasha. Aanstaande zaterdag zal ‘show-man’ Grant Plant het KREMLIN publiek tot ongekende hoogtes brengen. Bovendien zal zaterdag ‘special agent’ Remy (Taste/070) terugkeren naar zijn home base in Amsterdam. De laatste paar maanden heeft Remy verschillende top clubs in de UK, zoals ‘The Gallery’ en ‘Lush’, op z’n kop gezet.

Daarnaast doen zijn nieuwste producties het erg goed in vrijwel alle grote clubs ter wereld. Terwijl Emjay, Grant Plant en Remy het publiek in de Main Room flink zullen opzwepen met energieke sets, zullen San en Taj heersen over de kleinere en intiemere Vinyl Room. SPUNDAE resident Taj draait al meer dan elf jaar op het hoogste niveau. Hij heeft in de Verenigde Staten op verschillende feesten van Cream en Ministry of Sound gedraaid. Bovendien heeft hij zijn stempel gedrukt op een aantal van de meest memorabele feesten ooit, waar hij naast DJ’s als Carl Cox, Sasha, Digweed, DJ Dan, Timo Maas, Christopher Lawrence, BT, Boy George, en vele andere heeft gedraaid. Zonder twijfel is Taj één van de meest geroemde DJ’s uit de Verenigde Staten.

Sluit je deze zaterdag nog aan bij de GLOBAL KONSPIRACY – KREMLIN meets SPUNDAE meets REMY meets YOU!

Check www.kremlin.nl voor meer info.

(toegevoegd:07-03-2002/16:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws