DJ Fanclub is vóór inenten en tégen “ruimen”.

Partyscene Redactie | 3 mei 2002
headlines




Toen vorige week die Gouden Kabouter Awards werden uitgereikt kwamen de genomineerden van heinde en verre naar onze hoofdstad toegestroomd. Sommigen kwamen uit de provincie, anderen helemaal uit Den Helder, nog meer uit Rotterdam en het overgrote merendeel bleef “gewoon” thuis (in Amsterdam).
Die Rotterdammers! Daar wil ik het eens over hebben. Behalve dat ze ziekelijk werklustig zijn, denken ze ook nog positief. Nou dat lijkt heel mooi allemaal, maar van enige brutaliteit, moet ik ze toch ook betichten. Waar halen ze de euvele moed vandaan om in een radio-interview met DJFC (Stads Radio Rotterdam) te eisen dat volgend jaar de Gouden Kabouter Awards maar in Rotterdam gehouden moeten worden. Ja, want ze hadden “zoveel” Kabouters gewonnen, dat het logisch zou zijn om de Awards volgend jaar in de Maasstad uit de delen.
Mag ik er Rotterdam op wijzen, dat 5 Gouden Kabouters voor Rotterdammers mooi is, maar nog steeds slechts 5 op de 22 stuks en dat is nou ook niet heel erg “overweldigend”...
Kortom, die uitreiking zou best eens ooit in Rotterdam plaats kunnen vinden, maar dan moet Rotterdam wel de meerderheid van die Kaboutertjes binnenhalen!

Het idee van Ted Lachenbach om Rotterdam en Amsterdam tegen elkaar aan te laten groeien en zo op die manier een grote super uitgaansstad te verkrijgen kon rekenen op veel bijval in het publiek (wat de voetbalsupporters van beide plaatselijke ploegen daar over denken is niet bekend). Waar echter niet op gerekend was is dat die bezoekende Rotterdammers de bekende ziekte GKA (Geen Kakkers maar Arbeiders) hadden meegebracht naar de Paradiso vorige week maandag... Deze ziekte die er uit bestaat dat de patiënt eigenlijk liever werkt, dan werkeloos toekijkt, kwam tot nu toe niet voor in Amsterdam. De Amsterdammer die bekend staat om zijn Amsterdamse humor:
Zoals: Man ziet andere man op een ladder die de ramen aan het wassen is en roept hem toe: “Hey, dat doe je niet goed!” “Hoezo?” vraagt die andere man. Man 1: “Dat moet je een ander laten doen!” Ha, ha, ha...?
Enfin, het verhaal is duidelijk. Liever lui dan moe, hiero, en dan komen die Rotterdammers uitgerekend met de gevreesde GKA besmetting...
Gelukkig wist DJ Fanclub de besmette gevallen er snel uit te pikken afgelopen zaterdag in ZIN tijdens de Gouden Kabouter Awards ruilbeurs.

Met speciale gele bandjes voorzien van de tekst “precaution” konden de besmette patiënten apart gehouden worden van de gezonde types, zonder dat het de feestvreugde bedierf.
Dit is echter geen “blijvende” oplossing voor het probleem. Inenten is vooralsnog verboden en de burgemeester (winnaar “bruine” Kabouter 2002) van Zaandam is bij voorbaat voor “ruimen”. Dat wil zeggen: Alle patiënten over de “kling” jagen! Hij is tegen inenten omdat dat te veel op het z.g. “spuiten” zou lijken, het geen weer teveel doet denken aan wat “junks” zo al doen in hun vrije tijd... En deze vooruitstrevende burgervader is tegen drugsgebruik, dat moge bekend zijn. Gelukkig leven we niet allemaal in Zaandam, maar in Amsterdam , Rotterdam of Den Helder (of ergens anders) en hebben we met de plaatselijke overheden te maken. En het mooie van dit hele verhaal is nu, dat a.s. 6 maart wij met z’n allen invloed kunnen gaan uitoefenen op die plaatselijke “overheden”. Oftewel de gemeenteraad verkiezing staat voor de deur; Ik zou dan ook zeggen: Maak gebruik van je stem en ga stemmen op de party die jij het leukste vindt!
Zo, weer een lulverhaal verzonnen met "goede" bedoelingen in het achterhoofd!
STEMMEN GVD!!!

Undercover

En dan nog dit:
Vorige week maandag avond was er een mooi fijn Gouden Kabouter Awards Gala in Paradiso. Toch hebben we gemerkt dat er sommige genomineerden de uitreiking iets te serieus genomen hebben. Het ging immers niet om “winnen" of “verliezen”. Elke genomineerde was bij voorbaat al een winnaar! Toch hebben sommige personen uit onvrede of pure frustratie enkele Gouden Kabouter Awards “gestolen”...

Zo wordt vermist: De Gouden Kabouter Awards van de Stereo Sushi Girls (aanmoedigingsprijs) (Ook zij kregen een “afpersingsbrief”!) maar, ook de Gouden Kabouter Award van die arme drommels van Loos (het meest “missen” prijs) is verdwenen. (Ze zullen hem enorm missen!). Verder werd dit jaar (alweer) de “grote decor kabouter” gestolen alsmede de EX-pornstar “nepkabouter”....
Schande!
Heeft iemand info omtrent de vermiste of zelf “gekidnapte” kabouters? Bel met de politie in Amsterdam, je eigen plaatselijke politie, Peter R. de Vries of mail je info naar info@djfanclub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws