Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 3 januari 2002
headlines


Armand van Helden en dj Sneak zullen samen het publiek van de Zenith Ibiza party tijdens de Miami Music Conference vermaken. Op Ibiza waren deze heren residents van de wekelijkse Amnesia Zenith nights op Ibiza. Ook Danny Howells, Carl Cox, Jon Cutler en Junior Sanchez hebben elk hun eigen party´s waar zij de headliners van zijn.Als je er bij wilt zijn? Zenith vindt plaats op 24 maart op Nikki Beach Florida. Helaas geen kaarten in “WINNEN”

The Scumfrog, New Yorker met Nederlandse roots zal de dag voor kininginnedag zijn nieuwe track “Loving The Alien” uitbrengen op Positiva records. Voor deze productie heeft hij de sample van David Bowie’s gelijknamige track uit 1985 gebruikt. “Loving The Alien” wordt volgens insiders één van de hits van de Miami Music Conference.

Basement Jaxx´s remix van Missy Elliots nieuwe track “4 My People” wordt 25 maart uitgebracht.

De vete tussen Eminem en Fred Durst van Limp Biskit is beeindigd. De mannen hebben zelfs een track met elkaar opgenomen.

In de categorie aanmoedigingsprijs ging de Gouden Kabouter naar Stereo Sushi. Nu werden wij overrompeld met het nieuws dat de kabouter van de Sushi´s is ontvoerd! De bedrijfsleiding tast nog in het duister naar alle sporen van de dader(s). Mocht je de ontvoerder en de kabouter singnaleren deel dan meteen drie tikken uit. 1.1.2.

Aan het einde van deze maand staat ons weer iets goeds te wachten in Escape. De geur van sex zal rijkelijk vloeien op deze avond. Het thema wordt versterkt door Britse top dj, Kenny Hawkes.Dus 30 maart Chemistry´s XXXL, “The Scent of Sex “.


Lottie en Roger Sanchez zullen een nieuwe programma voor BBC presenteren. Het wordt een programma waar dance and clubbing centraal zullen staan. Roger Sanchez zal voornamelijk de clubscene in Toronto en Montreal uitspitten en Lottie dat van Parijs. Onderhandelingen voor een dj die de Amsterdamse clubscene zal uitlichten zijn reeds van start.

Billy Nasty heeft de laatste compilatie van Trust The Dj on-line mixservice gemixt. Dit schijfje wordt op 8 maart uitgebracht.

Mauro Picotto komt op 4 maart op de proppen met zijn debuut CD. De eerste single van zijn CD zal Pulsar heten en bevat ondermeer een remix van Tiesto. Echt nieuw is de plaat niet. Afgelopen jaar was het al een underground hit.

Kylie Minogue verdrinkt zowat in haar eigen succses. Voor velen is dit een inspiratiebron om ook de glamourworld in te stappen of om de draad weer op te pikken. Jason Donovan is dit ook van plan. Een Engelse krant heeft zelf een actie gestart onder het motto "Lets Get Donovan On Again". De vraag is natuurlijk of wij hierop zitten te wachten.

Door: Cleon Macknak

(toegevoegd:01-03-2002/16:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws