Commotie rond reserveringen Dance Valley

Partyscene Redactie | 3 januari 2002
headlines


Vanwege de problemen die ontstaan waren rond Dance Valley 2001, was besloten het totale bezoekersaantal voor het festival terug te brengen tot 40.000. Omdat het voor Dance Valley en voor de sfeer van het festival van groot belang is dat trouwe Dance Valley bezoekers de eerste optie kregen om een ticket te bemachtigen, heeft de organisatie enkele weken geleden besloten om via een speciale internet actie de mensen die zich al sinds lange tijd op de e-maillist hebben aangemeld, een reservering te laten doen. De respons was zo overweldigend en zo onverwacht groot dat binnen enkele dagen alle beschikbare kaarten waren gereserveerd.

Na een globale bestudering van de reserveringen is gebleken dat er ook mensen zijn die zich met meerdere e-mail adressen hebben aangemeld. Om nu te voorkomen dat deze personen tickets op de zwarte markt tegen woekerprijzen zullen gaan aanbieden is Dance Valley organisator UDC op dit moment hard bezig een zeer kritische filtering aan te brengen in het reserveringsbestand.

UDC probeert alles in het werk te stellen om de verdeling van het beperkte aantal tickets zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Ze hebben ervoor gekozen nog twee mogelijkheden aan te bieden voor de distributie van de te verwachten overgebleven tickets.

De eerste mogelijkheid is een ticket te verkrijgen via de losse
voorverkoopadressen. Een kanttekening hierbij is wel dat dit per adres een zeer beperkt aantal zal zijn. Op Dance Valley zullen de startdatum hiervoor en de definitieve adressenlijst snel worden gepubliceerd.

Kaarten voor Dance Valley zullen E 67,50 gaan kosten (excl. service kosten).

(toegevoegd:01-03-2002/15:14)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws