KREMLIN MEETS JOHN GRAHAM A.K.A. QUIVVER

Partyscene Redactie | 3 januari 2002
headlines


Deze man is één van de meest geroemde personen in de internationale dance scene. Niemand minder dan Sasha, Oakenfold, Digweed en vele anderen, hebben er voor gezorgd dat Quivver deze unieke status verkreeg. Al zijn releases en remixes werden absoluut grijs gedraaid door bovengenoemde DJ’s. Op deze wijze creërde zij een absolute hype rondom deze man. Tegenwoordig heeft Quivver een groot aantal klassiekers op zijn naam staan, die verschenen zijn op de meest toonaangevende labels van dit moment.

John Graham is ook lid van de vermaarde Tilt formatie, die verder bestaat uit Mick Park en Mick Wilson – beter bekend als Parks & Wilson. Naast het feit dat Quivver een buitengewone producer/remixer is, reist hij ook nog steeds de hele wereld rond om op de grootste feesten en in de meest prestigieuze clubs te draaien. Onder het Nederlandse uitgaanspubliek is Quivver waarschijnlijk het meest bekend vanwege zijn indrukwekkende optreden op het Extrema Festival van 2001 en zijn fantastische set tijdens de Progresz avond van Lucien Foort in NighTTown. Eind november 2001 heeft Quivver het vijfde deel van de hoog aangeschreven ‘Transport’ compilatie serie (Kinetic Records) voor zijn rekening genomen. Hiermee voegt hij zijn naam toe aan het illustere gezelschap bestaande uit Paul Oakenfold, Dave Ralph, Sandra Collins en Max Graham.

San zal deze zaterdag Quivver bijstaan in de Vinyl Room met zijn eigen mix van progressive-tech-trance en opzwepende percussieve techno. In de Main Room wordt het tempo een tandje opgevoerd. Daniel Stone – beter bekend als Danny D – zal de zaal opwarmen met een stevige progressive set. Dit enorme talent stond al eerder op mega-events zoals Dance Valley en Impulz geprogrammeerd en hij zal zaterdag laten zien waarom. Sinds 1997 is hij resident van Club Item in Amsterdam. Zonder enige twijfel is Danny D een van de meest veelzijdige en getalenteerde DJ’s in Amsterdam. Hij zal de avond een ware kick-start geven en residents Emjay en Cross zullen hier vervolgens een passend gevolg aan geven. Een wilde nacht ligt er dus weer in het verschiet. JOIN THE GLOBAL KONSPIRACY NOW.

Check www.kremlin.nl voor meer info

(toegevoegd:01-03-2002/09:46)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws