Chemistry goes Miami, the Scent of Sex

Partyscene Redactie | 28 februari 2002
headlines


De Miami Music Conference is een jaarlijks terugkerende conferentie, die dit jaar plaats zal vinden van 23 maart tot en met 27 maart. Producers, dj’s en labels vanuit de hele wereld zullen hier aanwezig zijn om zich in muziek te verdiepen, contacten te leggen en deals te sluiten. Er worden tijdens dit evenement talloze verschillende feesten en party’s gehouden in alle clubs die Miami South Beach rijk is.

Chemistry heeft besloten een avond te verzorgen in een van de heetste clubs die in Miami te vinden is. The Scent of Sex zal gegeven worden in de club Opium Garden, met een line-up die er absoluut niet om liegt. Zo wordt de avond verzorgd door niemand minder dan Junior Sanchez(usa), Marcello (nl), Hybird (uk), Remy (nl), Tom de Neef (b), Mar Y Sol (c/nl), Sneak (usa), Silicone Soul (uk), Lemon 8 (nl), Jamie Anderson (uk), Dimitri (nl) en Heaven (uk). Verder is tijdens Scent of Sex Nicky Nicole hostess en zullen VJ’s Rel en Micha Klein zorgen voor de visuals.

Partyscene is aanwezig tijdens dit hete feestje, en zal daar ook uitgebreid verslag van doen. Mocht je zelf nou ook op de gedachte komen om de Staatsloterij te winnen en een weekend weg te gaan om dit feestje bij te wonen, dan kan dat. De deuren van Opium Garden zijn geopend om 22:00 en sluiten om 07:00. Een kaartje koop je voor 30 dollar.

(toegevoegd:28-02-2002/16:18)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws